Хари Потър 8 все пак ще стане филм!!!

За моя изненада, а предполагам за изненада и на голяма част от останалите фенове, пиесата "Хари Потър и прокълнатото дете" ще бъде филмирана и то по-рано, отколкото някой изобщо би очаквал. Филмът ще е в две части и първата ще тръгне по кината на 31 септември тази година, а снимките му са започнали тайно още в края на 2015.

Любимите на всички актьори Даниел Радклиф, Ема Уотсън и Рупърт Гринт ще изпълнят отново култовите си роли на вече порасналите Хари Потър, Рон Уизли и Хърмаяни Грейнджър, като за да няма обидени, кожата на Ема Уотсън ще бъде потъмнена дигитално.

Все още е тайна кого ще видим в ролите на главните герои Албус Сивиръс Потър и Скорпиус Малфой, но се носи слух, че ще са членове на известна кей поп група. Те няма да са единствените музиканти в актьорския състав - певицата Ариана Гранде ще изиграе ролята на Делфини.

Единствените смени на познати актьори от старите филми ще бъдат за ролята на Снейп, която ще бъде изпълнена от Джаред Лето и на Макгонъгол, в която ще влезе Марго Роби.

Сценаристът Джак Торн и продуцентът Агеш Апът споделят, че ще има и други изменения на познатата история. "Хогуортс" вече няма да се намира в Шотландия, а в Ню Йорк, а учениците няма да пътуват с влак, а с шейната на Дядо Коледа, защото втората част на филма ще бъде пусната именно около Коледните празници.

На мен ми беше трудно да повярвам, че всичко това е истина, но ви уверявам, че публикуването на тази информация няма нищо общо с днешния ден на шегата. Ако все пак не можете да повярвате и мислите, че ви лъжа, не го пишете в коментарите, за да не разваляте с мнителността си щастието на останалите. Ще се изненадате колко много хора няма да прочетат самата статия, а само заглавието и първите няколко реда.

Тази новина дойде съвсем неочаквано, след като в продължение на две десетилетия се отричаше да има планове за такъв филм. Очаква се лентата да е и голям технологичен пробив, защото ще бъде първият филм, който ще се прожектира директно в главите на закупилите билети, докато са в домовете си.

В интернет изтече и първият тийзър трейлър на филма. Можете да го видите и долу:


Тази публикация е само първоаприлска шега!!!

Коментари

 1. Наистина ли ще го има като филм???????

  ОтговорИзтриване
 2. Как, по-точно, филмът ще излезе на 31 септември, след като септември има 30 дни?

  ОтговорИзтриване
 3. Глупости на търкалета!!! Ква шейна на дядо Коледа Кво прожектиране в главата и хората се връзват! Ццц нямам думи просто!
  А и този “трейлър” е взет от стари филми! Поне да си бяхте признали че е шега!😡

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Глупости на търкалета!!! Ква шейна на дядо Коледа Кво прожектиране в главата и хората се връзват! Ццц нямам думи просто!
   А и този “трейлър” е взет от стари филми! Поне да си бяхте признали че е шега!😡

   ОТГОВОР

   Изтриване
 4. А и да не говорим за тая простотия със затъмняването на кожата!

  ОтговорИзтриване
 5. Не знам защо има толкова "гневни" коментари при положение че е повече от очевидно че е шега...

  ОтговорИзтриване
 6. Съсипват всичко,да не говорим да потъмняването на кожата на Ема...защо по дяволите в пиесата е чернокожа, не мога да разбера...Сринаха магьосниеския
  свят.

  ОтговорИзтриване
 7. Наистина очаквах на края на статията с големи букви да пише „Първо-априлска шега!"...

  ОтговорИзтриване
 8. Това направо е ужасно преди да видя че е шега направо се разплаках .Ами това със потамняването на кожата на Ема е шега нали.Кажете ми че е шега!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

  ОтговорИзтриване
 9. Няма занчение,че е шега, защото щом има книга на Хари Потър 8 ще направят все някога и филм.Само трябва търпение.

  ОтговорИзтриване
 10. Заболя ме сърцето да чета тази статия

  ОтговорИзтриване
 11. В ролята на Снейп който умря вече...

  ОтговорИзтриване
 12. Леле боже някои да ме убие аз не мога да търпя МАИТАПИ И ШЕГИ АМИ КАТО ВСЕ ЕДНО ДА КАЖА ЧЕ ХАРИ И ХАРМАЯНИ ЩЕ ИЗНЕВЕРИ НА РОН МАЛКО ЛОГИКА Е БАХТИ ТЪПЯ ЛЪЖЛИВ САЙТ!!!

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Unknown, вероятно мога да се заям за пунктуацията, за правописа, за липсата над има зад което да застанеш или за използването на главни букви, но ще се спра само на това, че сайта е почти единственото място в интарнет където можеш да намериш достоверна и актуална информацията за за всъчко свързано с поредицата за късогледия магьосник и аверите му.

   Изтриване
 13. Хора стига сте се правили на интересни. Ясно е че е шега дори който е гледал всички Хари потър знае че снейп е умрял

  ОтговорИзтриване
 14. Да де но все пак Джак Торн го посрамва като Албус и Скорпиус се връщат във времето и такива дрънканици.НИКОГА ама НИКОГА няма да си представя Сивиръс Снейп да казва гордея се че носиш моето име,много лигаво отнегова страна(ЛИЧНО МНЕНИЕ)И да знам че публикацията е стара но наскоро открих сайта и ми е много интересен:D

  ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Вижте последните:

Хари Потър събития и турнири

Абонирайте се за новини, коментари и теории по email:

Популярни публикации от този блог

Волдемор: Историята на наследника - какво знаем за филма

Официално видео от „Хари Потър и прокълнатото дете“ за пръв път

В кого всъщност е влюбена Хърмаяни?

Носът на Волдемор, или защо най-силният магьосник е толкова грозен

Защо Хърмаяни и Хари Потър не се събраха накрая

8 причини, поради които винаги ще предпочитам "Здрач" пред "Хари Потър"

Ралф Файнс почти е отказал ролята на Волдемор

Мистериите в Хари Потър: Магическите пръчки

7 неща, които (може би) не знаете за Хърмаяни Грейнджър