Актьори от Хари Потър ще озвучават играта Hogwarts Mystery

Със сигурност много от вас се вълнуват за предстоящата игра Harry Potter: Hogwarts Mystery, която ще ни позволи с помощта на мобилните си телефони да се върнем в "Хогуортс" и да станем съученици на Хари Потър.

В играта ще учим магии от любимите си преподаватели, а най-хубавото е, че някои от великите актьори в Хари Потър отново ще дадат гласовете си за култовите герои на Джоан Роулинг.

Засега са потвърдени имената на Маги Смит (професор Макгонъгол), Майкъл Гамбън (професор Дъмбълдор), Уорик Дейвис (професор Флитуик), Сали Мортемор (мадам Пинс), Гема Джоунс (мадам Помфри) и Зоуи Уонамейкър (мадам Хууч).

Аз няма да ви лъжа, идеята за такава игра не ме радва особено, защото колкото и активно да участва Джоан Роулинг, няма как да следи да няма никакви разминавания с книгата. Но със сигурност ще съм от първите, които ще си свалят играта, когато стане достъпна.

Коментари

  1. Знаел ли се кога ще излезе и дали ще я има за IOS

    ОтговорИзтриване
  2. Аз я играх и беше доста интересна историята и. Това са неща случващи се преди времето на Хари Потър и нямат нищо общо с неговата история освен присъствието на Волдемор, Бил Уизли и професорите. Усеща се, че не Дж. К. Роулинг е писала историята. Също така изисква да чакаш доста, за да ти се запълни енергията. Ако платиш естествено, тя веднага ще се запълни. Понеже в Америка можеше да играят Бета версията, в Ютуб открих начин да я играя и като съм в Европа. Не беше напълно завършена, нито пък озвучена.

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Хари Потър събития и турнири

Абонирайте се за новини, коментари и теории по email:

Популярни публикации от този блог

Петимата най-лоши преподаватели на Хари Потър

Как един преподавател съживи света на Хари Потър в класната си стая

Честит рожден ден, Джоан Роулинг! Честит рожден ден, Хари Потър!

24 години свобода за Доби

Творчески турнир №8: Произведение 1

Магьоснически игри и спортове

Творчески турнир №5: Произведение 5

ЧРД на Дейвид Брадли

Хари Потър като учител

8 причини, поради които винаги ще предпочитам "Здрач" пред "Хари Потър"