Нова информация: Дъмбълдор може би не винаги е преподавал трансфигурация

Нови сцени от предстоящия филм "Фантастични животни: Престъпленията на Гриндълуолд" са били излъчени вчера на събитието CinemaCon в Лас Вегас. Те ни дават няколко интересни парченца информация. За съжаление не намирам кадрите никъде, затова докато не изтекат или не бъдат пуснати официално, ще разчитаме само на преразказа на участниците в конвенцията.

Дъмбълдор преподава Защита срещу черните изкуства

В една от сцените виждаме младия Албус Дъмбълдор да учи Нют Скамандър да се бори с богърт. Това, както знаем всички, се учи по Защита срещу черните изкуства.
От "Хари Потър" знаем, че Дъмбълдор е преподавал трансфигурация и все още не е ясно дали учителят е бил преподавател по Защита преди това или просто е замествал, като Снейп в Хари Потър и затворникът от Азкабан.
В трейлъра на филма видяхме сцена с Албус Дъмбълдор именно в кабинета по Защита срещу черните изкуства.

Най-големият страх на Нют Скамандър

В същата сцена с богърта научаваме и какъв е най-големият страх на бъдещия магизоолог Нют Скамандър - да му се наложи да работи скучна чиновническа работа. Богъртът се превръща в бюро за младежа и Дъмбълдор го учи как да се справи със създанието.

Виждаме Николас Фламел

В новия клип има и сцена с алхимика Николас Фламел. Джейкъб се среща с него и след като разбира, че мъжът е на 600 години му казва в типичния си стил, че не изглежда и ден по-стар от 375 години.

С нетърпение очаквам този клип да стигне до всички фенове. Очаква се скоро да има и втори трейлър на филма, който ще излезе по кината на 16 ноември тази година.

Коментари

Хари Потър събития и турнири

Абонирайте се за новини, коментари и теории по email:

Популярни публикации от този блог

Петимата най-лоши преподаватели на Хари Потър

Как един преподавател съживи света на Хари Потър в класната си стая

Честит рожден ден, Джоан Роулинг! Честит рожден ден, Хари Потър!

ЧРД на Дейвид Брадли

24 години свобода за Доби

Творчески турнир №8: Произведение 1

Магьоснически игри и спортове

Творчески турнир №5: Произведение 5

Хари Потър като учител

8 причини, поради които винаги ще предпочитам "Здрач" пред "Хари Потър"