С какво Daily Potter се различава от останалите Хари Потър групи

В Препрочитателския клуб Daily Potter няма официално членство и единственият начин човек да покаже съпричастност към целите и идеите на клуба е като стане член на нашата Facebook група, затова съм много щастлив да ви съобщя, че тя вече достигна 2000 членове.

Групата беше създадена през 2010 година, след първата препрочитателска среща, и затова сме приели именно датата на създаването ѝ за официален рожден ден на клуба, макар че със същите хора излизахме и организирахме Хари Потър срещи повече от половин година преди това.

2000 човека може да не изглежда кой знае колко голяма бройка, но и нашата група се различава по доста неща от останалите Хари Потър групи. Най-важната разлика е, че ние ясно посочваме, че групата ни е посветена на книгите за Хари Потър. Това означава, че не обръщаме толкова голямо внимание на филмите и не толерираме хора, които не са чели цялата поредица поне веднъж. Това всъщност е и единственото условие за членство в групата и в клуба.
Среща на препрочитателския клуб

Членовете на Daily Potter са доказано най-верните фенове на "Хари Потър", затова на стената на групата се получават много интересни дискусии, някои от които са продължение на въпроси, зададени на самите препрочитателски срещи.

Ако смятате, че имате какво да споделите с останалите фенове на "Хари Потър", сте добре дошли в групата и в клуба!

Коментари

Хари Потър събития и турнири

Абонирайте се за новини, коментари и теории по email:

Популярни публикации от този блог

Петимата най-лоши преподаватели на Хари Потър

Как един преподавател съживи света на Хари Потър в класната си стая

Честит рожден ден, Джоан Роулинг! Честит рожден ден, Хари Потър!

24 години свобода за Доби

Творчески турнир №8: Произведение 1

Магьоснически игри и спортове

Творчески турнир №5: Произведение 5

ЧРД на Дейвид Брадли

Хари Потър като учител

8 причини, поради които винаги ще предпочитам "Здрач" пред "Хари Потър"