Хари Потър 8 все пак ще стане филм!!!

За моя изненада, а предполагам за изненада и на голяма част от останалите фенове, пиесата "Хари Потър и прокълнатото дете" ще бъде филмирана и то по-рано, отколкото някой изобщо би очаквал. Филмът ще е в две части и първата ще тръгне по кината на 31 септември тази година, а снимките му са започнали тайно още в края на 2015.

Любимите на всички актьори Даниел Радклиф, Ема Уотсън и Рупърт Гринт ще изпълнят отново култовите си роли на вече порасналите Хари Потър, Рон Уизли и Хърмаяни Грейнджър, като за да няма обидени, кожата на Ема Уотсън ще бъде потъмнена дигитално.

Все още е тайна кого ще видим в ролите на главните герои Албус Сивиръс Потър и Скорпиус Малфой, но се носи слух, че ще са членове на известна кей поп група. Те няма да са единствените музиканти в актьорския състав - певицата Ариана Гранде ще изиграе ролята на Делфини.

Единствените смени на познати актьори от старите филми ще бъдат за ролята на Снейп, която ще бъде изпълнена от Джаред Лето и на Макгонъгол, в която ще влезе Марго Роби.

Сценаристът Джак Торн и продуцентът Агеш Апът споделят, че ще има и други изменения на познатата история. "Хогуортс" вече няма да се намира в Шотландия, а в Ню Йорк, а учениците няма да пътуват с влак, а с шейната на Дядо Коледа, защото втората част на филма ще бъде пусната именно около Коледните празници.

На мен ми беше трудно да повярвам, че всичко това е истина, но ви уверявам, че публикуването на тази информация няма нищо общо с днешния ден на шегата. Ако все пак не можете да повярвате и мислите, че ви лъжа, не го пишете в коментарите, за да не разваляте с мнителността си щастието на останалите. Ще се изненадате колко много хора няма да прочетат самата статия, а само заглавието и първите няколко реда.

Тази новина дойде съвсем неочаквано, след като в продължение на две десетилетия се отричаше да има планове за такъв филм. Очаква се лентата да е и голям технологичен пробив, защото ще бъде първият филм, който ще се прожектира директно в главите на закупилите билети, докато са в домовете си.

В интернет изтече и първият тийзър трейлър на филма. Можете да го видите и долу:


Тази публикация е само първоаприлска шега!!!

Коментари

  1. Наистина ли ще го има като филм???????

    ОтговорИзтриване
  2. Как, по-точно, филмът ще излезе на 31 септември, след като септември има 30 дни?

    ОтговорИзтриване
  3. Глупости на търкалета!!! Ква шейна на дядо Коледа Кво прожектиране в главата и хората се връзват! Ццц нямам думи просто!
    А и този “трейлър” е взет от стари филми! Поне да си бяхте признали че е шега!😡

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Глупости на търкалета!!! Ква шейна на дядо Коледа Кво прожектиране в главата и хората се връзват! Ццц нямам думи просто!
      А и този “трейлър” е взет от стари филми! Поне да си бяхте признали че е шега!😡

      ОТГОВОР

      Изтриване
    2. Явно не си видял големите червени букви, на които действително пише, че е шега.

      Изтриване
    3. Всъщност в момента, когато е писан коментарът, съобщението, че става дума за шега, го нямаше. На първи април до края на деня текстът стоеше като реална новина, защото се надявахме, че заради безумното съдържание това е очевидно и повечето хора ще могат да го разберат, ако прочетат поне част от текста.

      Изтриване
  4. А и да не говорим за тая простотия със затъмняването на кожата!

    ОтговорИзтриване
  5. Не знам защо има толкова "гневни" коментари при положение че е повече от очевидно че е шега...

    ОтговорИзтриване
  6. Съсипват всичко,да не говорим да потъмняването на кожата на Ема...защо по дяволите в пиесата е чернокожа, не мога да разбера...Сринаха магьосниеския
    свят.

    ОтговорИзтриване
  7. Наистина очаквах на края на статията с големи букви да пише „Първо-априлска шега!"...

    ОтговорИзтриване
  8. Това направо е ужасно преди да видя че е шега направо се разплаках .Ами това със потамняването на кожата на Ема е шега нали.Кажете ми че е шега!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

    ОтговорИзтриване
  9. Няма занчение,че е шега, защото щом има книга на Хари Потър 8 ще направят все някога и филм.Само трябва търпение.

    ОтговорИзтриване
  10. Заболя ме сърцето да чета тази статия

    ОтговорИзтриване
  11. В ролята на Снейп който умря вече...

    ОтговорИзтриване
  12. Леле боже някои да ме убие аз не мога да търпя МАИТАПИ И ШЕГИ АМИ КАТО ВСЕ ЕДНО ДА КАЖА ЧЕ ХАРИ И ХАРМАЯНИ ЩЕ ИЗНЕВЕРИ НА РОН МАЛКО ЛОГИКА Е БАХТИ ТЪПЯ ЛЪЖЛИВ САЙТ!!!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Unknown, вероятно мога да се заям за пунктуацията, за правописа, за липсата над има зад което да застанеш или за използването на главни букви, но ще се спра само на това, че сайта е почти единственото място в интарнет където можеш да намериш достоверна и актуална информацията за за всъчко свързано с поредицата за късогледия магьосник и аверите му.

      Изтриване
  13. Хора стига сте се правили на интересни. Ясно е че е шега дори който е гледал всички Хари потър знае че снейп е умрял

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Явно не си чел "Хари Потър и прокълнатото дете" (Не те виня, ужасен е!), но ще ти спестя ужаса, ако се пробваш - синовете на Хари и Драко се съюзяват с момиче, което се оказва дъщеря на Волдемор, взимат времеврът от министерството, отиват да спасяват Седрик и попадат в паралелна сфелена, Делфи (щерката на Г-н Безнос) ги предава накрая по някакъв безумен начин съобщават на Хари и Джини къде са, те идват там и побеждават Делфи. Край. Това е изчистеният вариант на книгата без всички тъпотии, които са вкарали (въпреки че има доста и в това, което написах , но карай, не може да стане по зле, от колкото е). Надявам се ако все пак си я прочел и не си малоумен, да си разбрал, че те се връщат в миналото за да спасят Сердика,и като го направиха, убиха Невил, който трябваше да убие Наджини и от там Хари умря. Това стана, защото както каза Дъмбълдор, бъдещето има толкова много варианти, че е ужасно трудно да гп предвидиш.

      Изтриване
    2. Какво очакваш от Хари Потър сайт?

      Изтриване
  14. Да де но все пак Джак Торн го посрамва като Албус и Скорпиус се връщат във времето и такива дрънканици.НИКОГА ама НИКОГА няма да си представя Сивиръс Снейп да казва гордея се че носиш моето име,много лигаво отнегова страна(ЛИЧНО МНЕНИЕ)И да знам че публикацията е стара но наскоро открих сайта и ми е много интересен:D

    ОтговорИзтриване
  15. Стига сте се карали само защото няма да наравят филм,има и много филми.И само да кажа слагайте филми за гелдане БЕЗ РЕГИСТРАЦИЯ.


    ОтговорИзтриване
  16. Но 31 септември отдавна мина! Сигурно нещо се е проточило или е станало нещо друго.

    ОтговорИзтриване
  17. Като чета коментарите, оставени години след тази първоаприлска шега, изглежда е било прекалено оптимистично да очаквам, че някой ще се сети да прочете името на продуцента на "предстоящия" филм и ще осъзнае, че е "Тъпа шега".

    ОтговорИзтриване
  18. Докато четох всичко това се разплаках...........
    Но като прочетох че е шега се смях и плаках едновременно🤣

    ОтговорИзтриване
  19. Леле майко много се надявах да излезе и 9 ти епизод моля направете още един моляяяяя✌😭




    ОтговорИзтриване
  20. това беше наистина много гадно...ама наистина...

    ОтговорИзтриване
  21. Хора, вие явно нямате достатъчно мозъчни клетки, за да прочетете червените букви, които разбах, че са написани по-късно същия ден, в който е публикувана статията. Аз открих този сайт днес и се учудик колко много хора пишат с 3 тона правописни грешки. Един съвет от мен: Четете статиите докрай!Това ще Ви спести излагането в Интернет.

    ОтговорИзтриване
  22. Предлагам музикални кутийки с мелодията на Хари Потър :

    https://m.olx.bg/d/ad/nova-darvena-muzikalna-kutiyka-hari-potar-CID139-ID8zAnI.html

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Хари Потър събития и турнири

Абонирайте се за новини, коментари и теории по email:

Популярни публикации от този блог

Петимата най-лоши преподаватели на Хари Потър

Творчески турнир №5: Произведение 5

Честит рожден ден, Джоан Роулинг! Честит рожден ден, Хари Потър!

Бънти, Тезей и кои други персонажи със сигурност ще се завърнат във "Фантастични животни 3"

ЧРД на Крис Кълъмбъс

5 проблема, които рейвънклоуци разбират

Наджини - обича ли лорд Волдемор змията си

Роулинг и Шекспир - препратки в Хари Потър

Жените, които мразеха жените: Дж. К. Роулинг и насилието

Защо трябва да благодарим на Лавендър