Неопровержимото ДОКАЗАТЕЛСТВО, че Джоан РОУЛИНГ е ТРАНСФОБ

Днес за пореден път бях шокиран от решимостта на някои хора да изкарат Джоан Роулинг зъл човек и трансфоб. Забележете как те не се опитват да докажат, че думите на Роулинг са грешни, а че тя в самата си същност е изпълнен с омраза човек, който от години се опитва да направи така, че всички транс дечица да се самоубият. Явно че още преди да напише злополучните си туитове, Джоан Роулинг е планирала как ще работи за унищожението на всички маргинализирани групи по света.


Една трансактивистка, която познавам от години (още от времето, когато пишеше нескопосани фенфикшъни кръстоска между "Хари Потър", "Мечът на истината" и "Свръхестествено", за които твърдеше, че са над нивото и на трите оригинални поредици) ни заяви, че Роулинг била създала транссексуален "лошковец" за последната си книга.

Първоначално си помислих, че става дума за "Икабог", тъй като това е последното, което Роулинг публикува (засега само в интернет) и който е чел книгата ще се сети, че има един елемент в нея, който би могъл (с много преиначаване) да се изтълкува като нещо такова. Събеседницата ми не е човек, който обича да отстоява позицията си с аргументи (замества ги с обиди и псувни) и не отговаря на въпросите, които не са ѝ удобни, така че не пожела да ми каже за коя книга говори (вероятно защото сама не знаеше и повтаряше неща, които е прочела някъде или по-скоро е чула в YouTube).

Наложи се да се "образовам" (както обичат да казват критиците на Роулинг, когато им омръзне да разговарят с теб и искат да те пратят по дяволите) и потърсих информацията в интернет. Оказа се, че става дума за романа "Копринената буба" от 2014 г. Не ме съдете твърде строго, че не се сетих - това съвсем не е последният роман на Роулинг.

Нещата, които научих, са толкова невероятни, че звучат като излезли от страниците на списание "Дрънкало"... и всъщност ще ги представя именно като статия от "Дрънкало". Имайте предвид, че макар да са в шеговита форма, всички аргументи са истински и е много вероятно да се сблъскате с тях, ако някога имате нещастието да попаднете под атаките на транс активистите, защото защитавате правото на Роулинг да има мнение, различно от тяхното.

Неопровержимото ДОКАЗАТЕЛСТВО, че Джоан РОУЛИНГ е ТРАНСФОБ

Как досега не бяхме разбрали, че Джоан Роулинг мрази различните още откакто е била дете?

Автор: Трансфилиус Шишков

В продължение на много години Джоан Роулинг беше считана за писателка на детски романи, натрупала огромно богатство покрай книгите си. Почитателите на Роулинг я виждаха като добра и мила жена, която дава милиони годишно, за да помага на деца в неравностойно положение и да опита да даде на всички тях дом и любов. Дълго време британската писателка беше считана за икона на толерантността и любовта.

НО ДАЛИ НАИСТИНА Е ТАКА?

Преди известно време маската на Роулинг се пропука и тя публикува ужасни и недопустими неща, които за необразованите може да не изглеждат чак толкова страшни, но десетки YouTube-ри ще потвърдят, че са безспорно признание за трансфобия.

Посветени на мисията да унищожат и унижат Роулинг транс активисти откриха още доказателства в книгите ѝ, че желанието ѝ да сложи край на свободата на индивидите да се идентифицират с пол, различен от биологичния им, датира от години.

Трансфобията в "Хари Потър"


В романите за "Хари Потър" има няколко случая, в които главните герои променят вида си с Многоликова отвара и всеки път избират да се променят в хора от същия биологичен пол. Едно внимателно препрочитане на книгите обаче показва, че това е техен избор, а не е задължително за магията.

В шестата книга злодеите Краб и Гойл се превръщат в момичета... за да помогнат на Драко Малфой да изпълни пъкления си план и да отстрани ЕДИНСТВЕНИЯТ ЛГБТИ ПЕРСОНАЖ в иначе изключително неприобщаващата история на посрамената писателка.

С това Роулинг заявява, че единствената причина някой да пожелае да си смени пола е, за да навреди на другите!

Трансфобия в романите за Корморан Страйк


Още по-страшно е това, което се случва в романите за Страйк. В "Копринената буба" Роулинг захвърля всякакви задръжки и въвежда реална транссексуална жена. Въпросната жена е представена като неуравновесена и опасна и в един момент се опитва да извърши най-страшното престъпление, в която и да е литературна поредица - опитва да убие главния герой.

Корморан Страйк обаче, тъй като е хетеросексуален бял цис-мъж, които очевидно според Роулинг са единствените хора на Земята, заслужаващи да живеят, успява да победи транссексуалния злодей, а след това с партньорката си (също хетеросексуална бяла цис-жена) се държат покровителствено с транс жената.

Както може да види всеки образован човек, избрал да види нашата единствена правилна позиция и никога да не я поставя под съмнение, истинското чудовище тук е Джоан Роулинг, скрита зад псевдоним. И това не е от скоро - тя винаги е била такава и имаме НЕОПРОВЕРЖИМО доказателство за това, потвърдено от редица YouTube експерти!

Хомофобия още от корицата и Джоан Роулинг като чудовище още от дете


За романите си от поредицата за Страйк, Джоан Роули използва името Робърт Галбрейт. Някои ще си помислят, че Робърт е едно от малкото имена, които писателката не е използвала в расистката си и хомофобска поредица за Хари Потър, така че затова го е избрала. Други невежи ще кажат, че Галбрейт е доста разпространена фамилия.

Тези от нас, които са посветили минути на щателно проучване в YouTube обаче знаят, че Робърт Галбрейт е психиатър от началото на миналия век, поставил си за цел да "излекува" хомосексуалистите. Очеизваждащо е, че е абсолютно невъзможно Джоан Роулинг да е избрала псевдонима по друга причина, освен да покаже намерението си да поведе света към геноцид срещу всички хора, които не поделят нейните виждания за превъзходството на бялата раса.

Още по-страшното е, че в сайта си тя признава, че е ИСКАЛА ДА НОСИ ИМЕТО НА ГОЛЕМИЯ ХОМОФОБ ОЩЕ КАТО ДЕТЕ!!! Признава, че е мечтаела да се казва Ела Галбрейт. Явно още от малка мечтата ѝ е да види гей хората разпънати на кръстове по улиците на нейния мечтан свят, съставен само от бели мъже!

По тази причина ние от "Дрънкало" искаме да се дистанцираме от Джоан Роулинг, а приходите от този брой ще бъдат дарени на организацията на "Чернокожите транс жени лесбийки с 12 пръста на краката, които са под 173 см, но над 170 см и имената им започват със Z, но не завършват с Е", тъй като те трите са една от най-пренебрегваните групи в света и, както може да се очаква от човек като Джоан Роулинг, не са представени изобщо в романите ѝ.

Коментари

  1. Едно от малкото неща, за които съм ти се възхищавала...ъм, единственото всъщност е чудесното ти чувство за хумор и самоирония. Айде със здраве!

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Хари Потър събития и турнири

Абонирайте се за новини, коментари и теории по email:

Популярни публикации от този блог

Петимата най-лоши преподаватели на Хари Потър

Честит рожден ден, Джоан Роулинг! Честит рожден ден, Хари Потър!

Творчески турнир №5: Произведение 5

12-те най-силни жени в Хари Потър

Бънти, Тезей и кои други персонажи със сигурност ще се завърнат във "Фантастични животни 3"

Кориците на "Хари Потър" по света

Защо "Фантастични животни 3" не ме радва, а ме плаши

Прокълнатото дете и още 6 начина да се върнем в Хогуортс

Pottermore: Дурмщранг

Корицата на сценария за Престъпленията на Гринделвалд