Harry Potter: Hogwarts Mystery - вече и четвърта година

Ако не сте от многото хора, които се отказаха да играят мобилната игра "Harry Potter: Hogwarts Mystery", сигурно ще се зарадвате да знаете, че вече и четвъртата година е достъпна. Досега феновете на Хари Потър, които бяха готови да отделят най-много време за играта, можеха да стигнат само до последната глава на третата година, но не и да я завършат. Е, хванете телефоните в ръце, защото е време да получите Купата на домовете.

Четвъртата година ни среща със съвсем нов персонаж - Патриша Рейкпик, отменителка на проклятия в Гринготс, която е дошла по покана на Дъмбълдор, за да помогне в разследването на Прокълнатите трезори. За пръв път имаме часове по Грижа за магически създания и срещаме професор Кетълбърн, когото досега познавахме само по име от книгите. Именно в тези часове срещаме още един любител на животните - Чарли Уизли.

Като цяло обаче играта си остава същата - изпълняваш мисии, в които няма никаква логика, отделяш часове, за да изразходваш енергия в идиотски занимания, като например да разглеждаш кабинета на Дъмбълдор, а Мерула и Снейп си остават все така безпричинно гадни.

Играта Harry Potter: Hogwarts Mystery моментално стана хит, след като бе направена достъпна за свободно сваляне, но феновете започнаха да се отказват от нея буквално часове, след като я заиграха. Очевидно историята беше последната грижа на създателите. Надявам се това да им послужи за урок, защото готвят цяла поредица мобилни игри по "Хари Потър".

Коментари

Хари Потър събития и турнири

Абонирайте се за новини, коментари и теории по email:

Популярни публикации от този блог

Петимата най-лоши преподаватели на Хари Потър

Имаше ли правосъдие за последователите на Волдемор

Творчески турнир №5: Произведение 5

Честит рожден ден, Джоан Роулинг! Честит рожден ден, Хари Потър!

Краят на мъгълофобията и началото на новото Хари Потър фенство

Магьоснически игри и спортове

Понеделнишко препитване: Майките в "Хари Потър"

Как Снейп спаси Хари Потър, без да иска

Била ли е някога майка Макгонъгол и имала ли е съпруг

Мистериите в Хари Потър: Любовта