Лов на хоркрукси в София и Варна

Ловът на хоркрукси е една от най-старите и най-обичани традиции на препрочитателския клуб Daily Potter. Феновете на "Хари Потър" могат да преживеят епичното търсене на парченцата от душата на Волдемор, точно като Хари в последната книга.

Търсенето на хоркруксите се различава от всички други срещи на клуба, защото единствено тук познанията за книгите на Роулинг не са най-важната част от играта (макар да са доста важни), а участниците трябва да са наблюдателни, съобразителни и бързи.
Освен това събитията се провеждат на открито, което е голямо разнообразие от обичайните ни клубни занимания.

Абсолютно всички са поканени, дори да не са толкова добре запознати със света на Хари Потър, защото игрите са отборни и се нуждаем от колкото се може повече различни хора, с които да изпълняваме задачите.
Ако искате да участвате и да поканите приятели, следете събитията във Facebook, връзки към които ще пусна в следващите обяснения за двата отделни лова - във Варна и в София.

Лов на хоркрукси във Варна (23.06.2018)

Миналата година варненци за пръв път търсиха хоркрукси и организаторката Дора Солакова събра завидна група желаещи - повече от 70 човека.

И тази година участниците ще бъдат разпределени по домове (ако имате предпочитания за дома, побързайте да се запишете, за да не свършат местата) и ще търсят седемте парчета от душата на Волдемор, разпръснати из Морската градина, като трябва да се ориентират по магически карти, за да намерят верния маршрут.

Разбира се знанията за "Хари Потър" няма да са излишни - ще има кръг с въпроси за тези, които не успеят да се запишат в отборите, а познаването на предметите и създанията от света на магьосниците е важно за минаването на мисиите.

Ловът ще започне от 16 часа. Последвайте събитието във Facebook.

Лов на хоркрукси в София (24.06.2018)

Част от софийските магьосници знаят какво представлява ловът на хоркрукси, защото тук ще се впуснем в преследването на душата на Волдемор за осми път.

Мястото отново ще е паркът на Военна академия, но този път организаторката Галя Костова обещава малко по-различно преживяване, защото, подобно на Хари, освен да търсим хоркруксите, ще участваме и в Битката за Хогуортс.

Всичко свързано със събитието в София се пази в тайна засега, но запознати с досегашните състезания предполагат, че зако се разпределяме по домове, Мишо отново ще бъде заточен в Хафълпаф. :(

Ловът ще започне от 12:30. Последвайте събитието във Facebook.

Още информация

Невъзможно е да се предскаже с точност какво ще бъде времето в дните на търсенето, но от опит знам, че по това време на годината е топло, даже направо горещо, затова не забравяйте да се запасите с вода преди началото на търсенето. Не носим отговорност, ако някой умре от топлинен удар и предупреждаваме, че ще си продължим играта въпреки това.

Коментари

Вижте последните:

Абонирайте се за новини, коментари и теории по email:

Популярни публикации от този блог

Не се тревожете, не е имало пожар в Хари Потър студиото

Кой е Робърт Галбрейт и какво общо има с Хари Потър

Честит ден на Хари Потър!

Хари Потър 8 все пак ще стане филм!!!

12-те най-силни жени в Хари Потър

7 причини феновете на “Хари Потър” да не пропуснат Aniventure Comic Con за нищо на света

Носът на Волдемор, или защо най-силният магьосник е толкова грозен

7 доказателства, че Хари Потър е идиот

Джоан Роулинг НЯМА да пише 4 нови книги за Хари Потър, не се подвеждайте

Истински майстор на магически пръчки в България