Ще имаме домашни любимци в Harry Potter: Hogwarts Mystery

Играта Harry Potter: Hogwarts Mystery, която в момента много фенове играят, продължава да се развива и едно от бъдещите допълнения, които създателите обещават, е възможността потребителите да си купуват домашни любимци.

Още нещо, което доста хора искат, може да стане реалност - от Jam City потвърждават, че работят по социален аспект на играта, така че скоро може би ще можем да се дуелираме, да играем или да изпълняваме мисии заедно с други потребители.

В интервю за сайта newsweek.com създателите на играта обещават още, че в следващите части ще има голямо развитие в отношенията между героите, а изборите на потребителите ще имат много по-голямо значение. Това е доста важно, защото засега изглежда, че каквото и да изберем, резултатът е един и същ (например днес трябваше да предложа име за кучето на Хагрид, като изборът беше между Фанг, Волдемор и Хагрид младши, аз избрах Волдемор, но Хагрид все пак го кръсти Фанг).

Дано допълненията да дойдат скоро и да си заслужават, защото доста хора започнаха да губят търпение. Усвояването на магиите става все по-трудно (или по-точно времеемко, защото трудността не се е променила), времето за изчакване на мисиите става прекалено дълго, а резултатите от от всичко това изобщо не са удовлетворителни (3 часа се бориш с някакъв глупав лед, за да каже Бил, че му е студено и да се откаже точно когато сте пред вратата).

Коментари

  1. Сова, определено! Само дано не се окаже, че се купува със скъпоценните камъни...

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Хари Потър събития и турнири

Абонирайте се за новини, коментари и теории по email:

Популярни публикации от този блог

Петимата най-лоши преподаватели на Хари Потър

Честит рожден ден, Джоан Роулинг! Честит рожден ден, Хари Потър!

Творчески турнир №5: Произведение 5

12-те най-силни жени в Хари Потър

Бънти, Тезей и кои други персонажи със сигурност ще се завърнат във "Фантастични животни 3"

Кориците на "Хари Потър" по света

Защо "Фантастични животни 3" не ме радва, а ме плаши

Прокълнатото дете и още 6 начина да се върнем в Хогуортс

Pottermore: Дурмщранг

Корицата на сценария за Престъпленията на Гринделвалд