Корицата на сценария за Престъпленията на Гринделвалд

Светът на Хари Потър не се изчерпва само със седемте книги за войната срещу Волдемор. Джоан Роулинг реши да ни разкаже историята за друга война, не по-малко страшна и унищожителна, която се е случила около 70 години преди Хари, Рон и Хърмаяни да постъпят в Хогуортс.

На 16 ноември по кината ще тръгне филмът "Фантастични животни: Престъпленията на Гринделвалд" и едновременно с това по книжарниците ще се появи сценарият за филма, писан от самата Джоан Роулинг. Вече може да видим и как ще изглежда корицата на сценария.

Интересно е, че централно място на корицата заема знакът на Даровете на смъртта и се откроява бъзовата пръчка. По-горе на корицата може да забележите катинар с буквите НФ - Николас Фламел, както и нещо, което със сигурност е философският камък. Може би най-любопитното е най-горе на корицата, където има череп, много подобен на знака на Волдемор. Дали историята ще се свърже с черния магьосник от "Хари Потър"?
Разбира се има ги и любимите на феновете животни от куфара на Нют - душкото и съчкото, застанали около най-известната забележителност на Париж, където ще се случва по-голямата част от действието на филма.

Коментари

Хари Потър събития и турнири

Абонирайте се за новини, коментари и теории по email:

Популярни публикации от този блог

Петимата най-лоши преподаватели на Хари Потър

Честит рожден ден, Джоан Роулинг! Честит рожден ден, Хари Потър!

Творчески турнир №5: Произведение 5

12-те най-силни жени в Хари Потър

Бънти, Тезей и кои други персонажи със сигурност ще се завърнат във "Фантастични животни 3"

Кориците на "Хари Потър" по света

Защо "Фантастични животни 3" не ме радва, а ме плаши

Прокълнатото дете и още 6 начина да се върнем в Хогуортс

Pottermore: Дурмщранг