Нощна премиера на Фантастични животни 2 - продажбата на билети започна!

Чудесна новина за феновете на "Хари Потър", Джоан Роулинг и "Фантастични животни" - ще имаме възможност да гледаме филма предпремиерно още на 13 срещу 14 ноември. И най-важното е, че продажбата на билети вече започна!

Къде и кога ще гледаме филма?

Първото кино, което обяви възможността феновете да видят филма по-рано от официалната премиерна дата беше веригата Cinema City. Феновете ще могат да се завърнат в "Хогуортс" на на 13 срещу 14 ноември, точно в 00:01 часа. Това ще бъде възможно в две кина в София - "Мол София", където ще го гледаме на IMAX 3D и в "Парадайс Център", където ще бъде прожектиран на 3D и на 4DX 3D. Феновете в Бургас също могат да видят нощната прожекция на 3D, а в Пловдив ще гледат филма в 00:01 часа на 3D и на 4DX 3D.
В тези три града, както и в Русе и в Стара Загора, филмът ще може да бъде гледан предпремиерно на 14 и на 15 ноември, а от 16 започват редовните прожекции.

Защо толкова се вълнуваме за нощната прожекция?

В България имаше една единствена нощна премиера на филм за света на магьосниците - "Хари Потър и нечистокръвния принц" през 2009 година.
Възможността да се съберем така и да бъдем едни от първите, които ще се насладят на филма, е отлична. Атмосферата на нощните премиери е страхотна и е много вероятно кината да са подготвили нещо специално, за да отбележат събитието.
Страхотно е, че тази възможност ни се дава отново!

Къде ще бъдат мъгълофобите?

Създателите на този блог вече са купили билетите си и с нетърпение очакват да да дойде времето за филма. Ако следите блога и искате да се запознаете с хората, които го правят, можете да посетите прожекцията в "Мол София", където ще гледаме филма за пръв път. Ще се радваме да се запознаем с още феновете на "Хари Потър" и да обсъдим очакванията си за филма.

Коментари

  1. Защо няма и във Варнааааа???
    Стара загира е по малка от Варна и попринцип се очаква да има и тук.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Може да има нещо и във Варна. Информацията тук е само за кината от веригата Cinema City, а те нямат зали във Варна. Вижте какви местни кина имате при вас и потърсете информация там.

      Изтриване

Публикуване на коментар

Хари Потър събития и турнири

Абонирайте се за новини, коментари и теории по email:

Популярни публикации от този блог

Петимата най-лоши преподаватели на Хари Потър

Честит рожден ден, Джоан Роулинг! Честит рожден ден, Хари Потър!

Как един преподавател съживи света на Хари Потър в класната си стая

Магьоснически игри и спортове

ЧРД на Дейвид Брадли

8 причини, поради които винаги ще предпочитам "Здрач" пред "Хари Потър"

Какво знаем за Бил и Фльор

Майката на Волдемор - най-трагичният образ в Хари Потър

Как Гийермо дел Торо накара Алфонсо Куарон да прочете "Хари Потър"

Да си спомним за Марджъри Менсън