Джони Деп: Гриндълуолд ревнува от Нют Скамандър

В интервю за Entertainment Weekly актьорът Джони Деп, който ще изпълни ролята на Гелърт Гриндълуолд в предстоящия филм "Фантастични животни: Престъпленията на Гринделвалд" сподели какво мисли за поредицата "Хари Потър". Също така Деп коментира това, че преди няколко месеца Роулинг се застъпи за него, когато актьорът беше обвинен в насилие срещу съпругата си Амбър Хард.
Джони Деп като Гелърт Гриндълуолд във Фантастични животни: Престъпленията на Гринделвалд

На въпроса дали е бил фен преди това, Джони Деп отговори, че е чел книгите и е гледал филмите с децата си.
Джони Деп: Книгите са великолепни. Това, което Джоан Роулинг прави, е много трудно - да създадеш един нов свят със свои правила и да вкараш читателите в него още от самото начало. Детайлите са много, но са поднесени равномерно и не се чувстваш залят с информация.

Актьорът допълни, че е имал много приятели актьори във филмите по Хари Потър, като Роби Колтрейн (Хагрид) и покойния вече Ричард Грифитс (вуйчо Върнън).

Джони Деп като Гелърт Гриндълуолд във Фантастични животни: Престъпленията на Гринделвалд
Джони Деп коментира и отношенията между Дъмбълдор, Гриндълуолд и Нют Скамандър: Мисля, че Гриндълуолд ревнува от Нют Скамандър. вижда го като протеже на Дъмбълдор. Това, само по себе си, е достатъчно на Гриндълуолд, за да иска да го унищожи.
Между Дъмбълдор и Гриндълуолд има дълбока връзка. Става много опасно, когато се изправиш срещу някого, когото си обичал и за когото те е била грижа.
Гриндълуолд очаква финалния сблъсък с Дъмбълдор, който е неизбежен. Но какви са чувствата му към него, това най-добре публиката сама да разбере.

Джони Деп и Джоан Роулинг
И може би си спомняте, че преди две години, когато се разбра, че Джони Деп е избран за ролята на Гелърт Гриндълуолд, някои от феновете бяха много разочаровани, защото точно тогава в медиите се разпространяваха ужасни твърдения за актьора. Той беше обвинен, че е удрял бившата си съпруга. Джоан Роулинг обаче се застъпи за него и каза, че според нея именно Джони Деп е човекът, който най-добре ще изпълни ролята на Гриндълуолд.
Джони Деп: Ако трябва да съм честен, неприятно ми е, че Джоан роулинг трябваше да преживее това. Да понесе целия този негативизъм. Тя обаче беше видяла доказателствата и знаеше, че обвиненията са фалшиви. Затова и ме подкрепи публично. Тя не действа прибързано и не би се изказала, ако не знаеше истината.

Втората част от поредицата "Фантастични животни" излиза след малко повече от месец.

Коментари

Публикуване на коментар

Вижте последните:

Абонирайте се за новини, коментари и теории по email:

Популярни публикации от този блог

Какво споделиха с феновете си актьорите от „Хари Потър“, които бяха в България

7 неща, които (може би) не знаете за Хърмаяни Грейнджър

Суеверни ли са магьосниците в "Хари Потър"

Хари Потър 8 все пак ще стане филм!!!

Роулинг дари още 15 милиона за изследване на множествената склероза

Ако четете „Хари Потър“ на глас, ще призовете зъл дух

Мириъм Марголис, която изигра професор Спраут и вдъхнови една люта лелка

Феновете във Варна организираха първия Тримагически турнир в България

Домовете на Хогуортс - представени ли са равностойно

Джоан Роулинг не е само "Хари Потър"