Още за Нют във Фантастични животни 2 (СПОЙЛЕРИ!)

Продължаваме да научаваме подробности от предстоящия филм "Фантастични животни: Престъпленията на Гринделвалд", които част от феновете биха предпочели да не знаят преди 16 ноември тази година, когато филмът ще тръгне по кината.
Информацията, която следва, издава части от предстоящата история, затова СПРЕТЕ ДА ЧЕТЕТЕ, ако искате да научите подробностите чак в киното. Предупредени сте!

В ново интервю с актьора Еди Редмейн (Нют Скамандър), той ни даде още малко информация, която лесно може да ни подскаже как горе-долу ще се развият някои сцени от филма.
Вече знаехме, че историята ще започне с преместването на Гриндълуолд в Европа, което ще се провали и черният магьосник ще избяга. Сега научихме още, че вероятно веднага след бягството на Гелърт, ще има монтаж със заглавия на вестници, както беше в началото на "Фантастични животни и къде да ги намерим". В един от вестниците ще има снимка от премиерата на книгата на Нют Скамандър, на която той раздава автографи.

Книгата веднага става бестселър и Еди Редмейн ни разкри един от страничните ефекти от това - хората започват масово да търсят душковци, за да откриват съкровища за тях, което принуждава министерството да наложи забрана на търговията със симпатичните (но много пакостливи) животинки.

Както можехме да предположим, периодът, за който разказва филмът, ще е по-дълъг, отколкото в първата част, а действието ще се развива на три места - Ню Йорк, Лондон и Париж.
Самият Нют Скамандър така и няма да иде в "Хогуортс" в този филм, нито пък ще има време да се шляе из Париж, както правеше в Ню Йорк, защото сега е натоварен с нова, по-неотложна мисия.

Научихме малко и за дома на Нют, който изглежда тесен и скромен, докато не слезеш в мазето, което прилича на по-голяма версия на куфара му. Там работи асистентката му Бънти.

Последната нова и важна информация, която научихме от интервюто на Еди Редмейн, беше свързана с любовната история между Нют и Тина. Джоан Роулинг е разкрила, че любовта ще се разгаря бавно и в продължение на цялата поредица.

Коментари

Хари Потър събития и турнири

Абонирайте се за новини, коментари и теории по email:

Популярни публикации от този блог

Петимата най-лоши преподаватели на Хари Потър

Творчески турнир №5: Произведение 5

Честит рожден ден, Джоан Роулинг! Честит рожден ден, Хари Потър!

Бънти, Тезей и кои други персонажи със сигурност ще се завърнат във "Фантастични животни 3"

ЧРД на Крис Кълъмбъс

5 проблема, които рейвънклоуци разбират

Наджини - обича ли лорд Волдемор змията си

Роулинг и Шекспир - препратки в Хари Потър

Жените, които мразеха жените: Дж. К. Роулинг и насилието

Защо трябва да благодарим на Лавендър