Новият трейлър потвърди една популярна теория

Финалният трейлър на "Фантастични животни: Престъпленията на Гриндълуолд", който излезе преди броени минути, потвърди една от най-популярните фен теории от последната една година - произхода на Наджини, змията на Волдемор.

Отдавна знаехме, че приятелката на Кридънс, позната ни до сега само като Маледиктус (в ролята Клаудия Ким), е прокълната и се превръща в змия. В новия трейлър не само видяхме тази трансформация, но и научихме името на момичето - Наджини.

Феновете на "Хари Потър" отдавна подозираха, че е възможно Роулинг да направи тази връзка между двете си поредици. Любопитно е по какъв начин, и дали изобщо, момичето, превърнато в змия, ще стигне до Лорд Волдемор, за да стане негов хоркрукс и да бъде обезглавено от Невил Лонгботъм.

Коментари

  1. Не че нещо, ама ако хари не е хоркрукс то и наджини не е хоркраск ако е зоомаг. На не е ли по вероятно Ридъл да си е кръстил змията като китайката по някакви сантиментални причини вместо самата китайка да му е станал лична змия?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Не разбирам логиката ти - защо това, че Хари не е Хоркрукс, да пречи на Наджини да е? Дори и да беше зоомаг (а тя не е), това не пречи да бъде хоркрукс, ако е направена необходимата магия (а тя е).
      Иначе съм напълно съгласен с теб, че е възможно тази Наджини да не е онази, която познаваме. Според мен затова ни го казаха толкова рано.

      Изтриване

Публикуване на коментар

Хари Потър събития и турнири

Абонирайте се за новини, коментари и теории по email:

Популярни публикации от този блог

Петимата най-лоши преподаватели на Хари Потър

Честит рожден ден, Джоан Роулинг! Честит рожден ден, Хари Потър!

Творчески турнир №5: Произведение 5

12-те най-силни жени в Хари Потър

Бънти, Тезей и кои други персонажи със сигурност ще се завърнат във "Фантастични животни 3"

Кориците на "Хари Потър" по света

Защо "Фантастични животни 3" не ме радва, а ме плаши

Прокълнатото дете и още 6 начина да се върнем в Хогуортс

Pottermore: Дурмщранг

Корицата на сценария за Престъпленията на Гринделвалд