Актьори от Хари Потър във Фантастични животни

Когато стана ясно, че ще има нова поредица за света на Хари Потър, много фенове се питаха дали ще видим някои от познатите ни актьори във филма. Вчерашният трейлър ни разкри, че това все пак ще стане.

Една от сцените в предишния трейлър, които предизвикаха най-голямо вълнение сред феновете, ни показваше Дъмбълдор, който гледа в огледалото и вижда Гриндълуолд, като в ролите бяха съответно Джъд Лоу и Джони Деп. Новият трейлър ни даде подобен кадър, но този път двамата магьосници бяха млади.


За изненада на всички, в ролите на младите Дъмбълдор и Гриндълулд ще видим актьорите Джейми Кембъл Боуър и Тоби Регбо. Те са първите актьори от оригиналната поредица, които ще участват в новите филми. Познати са ни от снимката, която Рон и Хърмаяни видяха в книгата "Животът и лъжите на Албус Дъмбълдор" в седмия филм.

Историята на Нют Скамандър и войната срещу Гриндълуолд се развива 70 години по-рано от тази на Хари и Волдемор и макар да има шанс да срещнем много герои от "Хари Потър" във "Фантастични животни", едва ли същите актьори ще могат да се върнат в ролите. Освен призраците, разбира се. Те с си същите.

Коментари

Хари Потър събития и турнири

Абонирайте се за новини, коментари и теории по email:

Популярни публикации от този блог

Петимата най-лоши преподаватели на Хари Потър

Честит рожден ден, Джоан Роулинг! Честит рожден ден, Хари Потър!

Творчески турнир №5: Произведение 5

12-те най-силни жени в Хари Потър

Бънти, Тезей и кои други персонажи със сигурност ще се завърнат във "Фантастични животни 3"

Кориците на "Хари Потър" по света

Защо "Фантастични животни 3" не ме радва, а ме плаши

Прокълнатото дете и още 6 начина да се върнем в Хогуортс

Pottermore: Дурмщранг

Корицата на сценария за Престъпленията на Гринделвалд