Фантастични животни 3 може да не излезе през 2020

Филмите от поредицата "Фантастични животни" вероятно ще се забавят повече от предвиденото. Първоначално беше обявено, ще филмите ще излизат на две години - от 2016 до 2024. Сега обаче това изглежда малко вероятно.


Warner Bros. насрочиха премиерата на дългоочакваната екранизация по "Дюн" за ноември през следващата година. Тогава се очакваше да излезе третата част от историята на Нют, Дъмбълдор и Гринделвалд. Почти невъзможно е студиото да насрочи премиерите на два толкова големи филма по едно и също време.

Информацията за отлагането (която до този момент не е потвърдена) не е съвсем изненадваща. Наскоро стана ясно, че началото на снимачния процес ще се забави с няколко месеца, заради мащабите на филма и по-дългото време, необходимо за подготовка.

Коментари

  1. Защо да не може да насрочи две премиери по еднои също време?
    Ти примерно едва ли си в целевата грепя на Дюн, а и това че някой е гледал ФЖ3 защо ще го спре на следващия ден или веднага след това да гледа и Дюн?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Защото филмите се излъчват в едни и същи киносалони. В София например има два IMAX екрана. Ако пуснат и двата филма, ще трябва да се конкурират. Това колко дълго ще задържат филма на екран зависи от успеха му.
      Не е невъзможно да пуснат и двата, но е малко вероятно.

      Изтриване
    2. Тъй де ама на тия два IMAX екрана не върви ностоп един и същи филм нали така? И като цяло две последователни прожекции на един и същи филм в една и съща зала е по-скоро изключение.

      Изтриване
    3. Върви един и същи филм цяла седмица. Свършва едната прожекция, чистят и после започва следващата прожекция на същия филм.
      Колкото по-успешен е филмът, толкова по-голяма е вероятността да се задържи 2, 3, че и 4 седмици. А в някои редки случаи и повече.
      Не съм съгласен, че задържането на филм две поредни седмици е изключение, макар и рядко да стигат до 3 седмици.

      Изтриване
    4. Не говоря въбоще за седмици, а за прожекции една след друга. Има голямо разнообразие от филми и не ми се вярва няко екони да си блокира залата и да върти само един и същи филм в нея нонстоп.

      Изтриване
    5. Няма нужда да ми се доверяваш - просто отвори сайта на IMAX и ще видиш в програмата.

      Изтриване

Публикуване на коментар

Хари Потър събития и турнири

Абонирайте се за новини, коментари и теории по email:

Популярни публикации от този блог

Петимата най-лоши преподаватели на Хари Потър

Творчески турнир №5: Произведение 5

Честит рожден ден, Джоан Роулинг! Честит рожден ден, Хари Потър!

ЧРД на Дейвид Брадли

„Хари Потър“ – аудиокнига и на български!

Творчески турнир №8: Произведение 1

Хоркруксите на Волдемор - как са защитени

Съдбата на Локхарт

Хари Потър като учител

8 причини, поради които винаги ще предпочитам "Здрач" пред "Хари Потър"