Официално: Мадс Микелсен е новият Гринделвалд

От една страна се радваме, че имаме новини, които да съобщаваме (очаквахме на този етап вече да пишем ревюта за третия филм), но от друга това е информация, която със сигурност ще раздели феновете. Вече е потвърдено, че Мадс Микелсен ще вземе ролята на Гринделвалд от Джони Деп.


Това е лоша новина за почитателите на актьора, някои от които имаха надежда, че Джони Деп ще се върне. Потвърждението идва само дни след като Амбър Хърд отхвърли възможността да бъде махната от "Аквамен 2" и в същия ден, в който стана ясно, че съдът в Лондон няма да позволи на Джони Деп да обжалва решението, което постанови, че вестник "Сън" не е наклеветил актьора в статията, в която го обвиняват, че бие жена си.

Не трябва да са много доволни и почитателите на Микелсен, тъй като колкото и добър актьор да е той, неминуемо ще понесе много негативи коментари от почитателите на Джони Деп.


По-голямата част от нас обаче не са почитатели конкретно на Джони Деп, а на сценаристката на филма Джоан Роулинг, така че последното, което искаме, е той да се провали. Не знаем колко точно власт има писателката над продукцията и имаме сериозни основания да се съмняваме, че може да упражнява голям контрол, но се надяваме студиото да осъзнае, че тя е "Хари Потър" и да ѝ позволи да ни даде филм, който е по-близък до "Фантастични животни и къде да ги намерим", отколкото до "Фантастични животни: Прстъпленията на Гринделвалд".

Отзивите, които чуваме за Мадс Микелсенса доста положителни, така че най-голямото ни желание актьорът да е толкова добър и да направи такава роля, че да ни накара да забравим Джони Деп. Най-искрено му пожелаваме да успее!

Коментари

  1. Отговори
    1. Съжалявам,това е грешка,а не знам как да го изтрия.Но така и така започнах да пиша нека да кажа,че много се радвам,че най-накрая се разбра кой ще бъде Гринделвалд в третият филм.Не ме рзбирайте погрешно,харесвам Джони Деп,но и съм нетърпелива за продължението на Фантастични животни.Мисля,че достатъчно отложиха продукцията,а няма как да продължат снимките без главният злодей.

      Изтриване

Публикуване на коментар

Хари Потър събития и турнири

Абонирайте се за новини, коментари и теории по email:

Популярни публикации от този блог

Петимата най-лоши преподаватели на Хари Потър

Кога и на каква възраст умира Волдемор (70% от вас не знаят или не могат да сметнат)

Професор Спраут - героинята, която понякога забравяме

Какво знаем за дименторите

4 причини никога да не ни омръзва да препрочитаме "Хари Потър"

Дейли Потър, или как веднъж решихме да препрочитаме "Хари Потър" и не спряхме 10 години

Екранизациите по "Хари Потър" - от най-лошата до най-добрата

Хари Потър творчески турнир №2: Произведение 8

"Икабог" излиза и в България през ноември, а илюстрациите ще бъдат на български деца

Хари Потър творчески турнир №2: Произведение 4