Обявиха новата премиерна дата за "Фантастични животни 3"

Още през 2016 г. очаквахме, че през 2022 ще има нов филм от поредицата "Фантастични животни". Предполагахме обаче, че ще е четвъртият, а не едва третият. Плановете на създателите да правят по един филм на всеки 2 години се провали и вместо в края на 2020, както беше обявено първоначално, филмът беше изместен за 2021 г, а сега и за 2022 г. Най-новата премиерна дата е обявена за 15 юли 2022 (четири години и половина след предходния). Стискаме палци това да е последното изместване назад.

Едва ли има нужда да обясняваме каква е причината за последното изместване на датата (това в момента е най-обсъжданата тема сред феновете), но все пак ще напомним, че времето за работа ще се удължи, тъй като тепърва трябва да се намери актьор, който да замести Джони Деп.

Деп беше отстранен от проекта миналата седмица. Добрата новина е, че актьорът е успял да заснеме само една сцена, така че няма да се наложи всичко да се заснема наново. Лошата, поне за създателите на филма, е, че ще трябва да платят пълния хонорар на Джони Деп - около 10 милиона.

Въпросът, който всички си задаваме, е как им е хрумнало, че да захвърлят 10 милиона на вятъра и да махнат един от най-популярните актьори в една продукция с намаляваща популярност е добра идея.

Коментари

Хари Потър събития и турнири

Абонирайте се за новини, коментари и теории по email:

Популярни публикации от този блог

Хари Потър 8 все пак ще стане филм!!!

Домовете на Хогуортс - представени ли са равностойно

Хари Потър и прокълнатото дете - излишната история

Защо скоро няма да има филм по Прокълнатото дете

Тайните на Дъмбълдор: Кой е Аврелий и защо е бил изпратен в Америка

Аврелий Дъмбълдор - кои са родителите му

Понеделнишко препитване: Домовете в "Хогуортс"

Петте най-важни приятелства в "Хари Потър"

Професор Костов и двете Дж. К

В кого всъщност е влюбена Хърмаяни?