Кой е единственият логичен избор за ролята на Гринделвалд (но не и да замести Джони Деп)

Най-големият въпрос за филма "Фантастични животни 3", който феновете в момента си задават (и за щастие скоро ще получат отговор) е кой ще влезе в ролята на Гелърт Гринделвалд след напускането на Джони Деп.

В момента се водят преговори с актьора Мадс Микелсен и засега изглежда, че той ще е най-вероятният заместник. Реакциите за актьора са предимно положителни, но евентуалното му избиране за филма вече е помрачено от начина, по който Джони Деп си отиде.

Ако Микелсен не получи ролята или не се съгласи с условията на студиото, мястото остава свободно и в интернет вече има много идеи кой може да е заместникът.

Някои от тези идеи са напълно нелепи, като например в ролята да се върне Колин Фарел (това няма как да стане, защото Гринделвалд беше взел лицето на реален човек, който вече е мъртъв и няма логика да го използва отново) или дори в ролята да влезе Джъд Лоу (да, наистина има такива "предложения"), който сега играе Албус Дъмбълдор.

Дотук обаче изглежда, че най-логично би било ролята да се изпълнява от Джейми Кембъл Бауър, който играе младия Гринделвалд.

Вече сме свикнали да свързваме Джейми с черния магьосник, защото той се появява в ролята не само във "Фантастични животни: Престъпленията на Гринделвалд", но и в "Хари Потър и даровете на смъртта". Всъщност даже би бил много приятна връзка със старите филми, без да си измислят излишни посещения на "Хогуортс" и да вкарват магьосници, които все още не би трябвало дори да са родени (за Макгонъгол говоря, разбира се).

От друга страна много почитатели на филмите се притесняват, че Джейми не би могъл да запълни дупката, оставена от Джони Деп, затова предпочитат мястото да заеме по-опитен актьор. В интерес на истината обаче трябва да признаем, че никой никога няма да може наистина за бъде Гринелвалд след Деп, тъй като актьорът до голяма степен създаде образа и всички след това или ще го променят, или просто ще копират Джони Деп.

Коментари

Хари Потър събития и турнири

Абонирайте се за новини, коментари и теории по email:

Популярни публикации от този блог

Петимата най-лоши преподаватели на Хари Потър

Творчески турнир №5: Произведение 5

Честит рожден ден, Джоан Роулинг! Честит рожден ден, Хари Потър!

Имаше ли правосъдие за последователите на Волдемор

Краят на мъгълофобията и началото на новото Хари Потър фенство

Как Снейп спаси Хари Потър, без да иска

Мистериите в Хари Потър: Любовта

Защо Джеймс Потър тормозеше Сивиръс Снейп

В помощ на Хари Потър - най-важните причини да успее