Отново отложиха премиерната дата на "Фантастични животни 3"

Всички очаквахме, че премиерата на "Фантастични животни 3" ще бъде отложена, но предполагахме, че причината ще е пандемията от COVID-19, която превърна 2020 в нулева година за киното. Оказа се обаче, че причината за отлагането е съвсем различна - ще подменят актьора, който играе ролята на Гринделвалд.


Със сигурност вече сте научили, че актьорът Джони Деп е бил помолен от "Уорнър" да се откаже от ролята на черния магьосник и той се е съгласил. Снимките на третия филм от поредицата вече започнаха и първоначално много от нас се надявахме да видим актьора в тази роля поне още веднъж, но решението на студиото е да избере нов актьор, който да заеме мястото още за следващия филм.

По тази причина "Фантастични животни 3" няма да тръгне по кината през ноември 2021 г., както се очакваше, а през лятото на 2022 г. Това е второто отлагане на премиерата, след като преди около година филмът беше изместен с 12 месеца.

Същевременно е под въпрос колко хора ще отидат да го гледат, защото много от почитателите на поредицата заявиха намерение да спрат да гледат филмите. В интернет дори беше започната петиция срещу премахването на Джони Деп. Близо 50 000 души вече са се включили, а подкрепата за актьора расте.

Коментари

Хари Потър събития и турнири

Абонирайте се за новини, коментари и теории по email:

Популярни публикации от този блог

Петимата най-лоши преподаватели на Хари Потър

Как един преподавател съживи света на Хари Потър в класната си стая

Честит рожден ден, Джоан Роулинг! Честит рожден ден, Хари Потър!

Магьоснически игри и спортове

Какво знаем за Бил и Фльор

Творчески турнир №5: Произведение 5

ЧРД на Шърли Хендерсън

„Хари Потър“ – аудиокнига и на български!

Валпургиева нощ

Най-забавните моменти с Фред и Джордж