Отново отложиха премиерната дата на "Фантастични животни 3"

Всички очаквахме, че премиерата на "Фантастични животни 3" ще бъде отложена, но предполагахме, че причината ще е пандемията от COVID-19, която превърна 2020 в нулева година за киното. Оказа се обаче, че причината за отлагането е съвсем различна - ще подменят актьора, който играе ролята на Гринделвалд.


Със сигурност вече сте научили, че актьорът Джони Деп е бил помолен от "Уорнър" да се откаже от ролята на черния магьосник и той се е съгласил. Снимките на третия филм от поредицата вече започнаха и първоначално много от нас се надявахме да видим актьора в тази роля поне още веднъж, но решението на студиото е да избере нов актьор, който да заеме мястото още за следващия филм.

По тази причина "Фантастични животни 3" няма да тръгне по кината през ноември 2021 г., както се очакваше, а през лятото на 2022 г. Това е второто отлагане на премиерата, след като преди около година филмът беше изместен с 12 месеца.

Същевременно е под въпрос колко хора ще отидат да го гледат, защото много от почитателите на поредицата заявиха намерение да спрат да гледат филмите. В интернет дори беше започната петиция срещу премахването на Джони Деп. Близо 50 000 души вече са се включили, а подкрепата за актьора расте.

Коментари

Хари Потър събития и турнири

Абонирайте се за новини, коментари и теории по email:

Популярни публикации от този блог

Хари Потър 8 все пак ще стане филм!!!

Домовете на Хогуортс - представени ли са равностойно

Хари Потър и прокълнатото дете - излишната история

Защо скоро няма да има филм по Прокълнатото дете

Тайните на Дъмбълдор: Кой е Аврелий и защо е бил изпратен в Америка

Аврелий Дъмбълдор - кои са родителите му

Понеделнишко препитване: Домовете в "Хогуортс"

Петте най-важни приятелства в "Хари Потър"

Професор Костов и двете Дж. К

В кого всъщност е влюбена Хърмаяни?