7 причини да искате да се срещнете със Станислав Яневски

Утре феновете на "Хари Потър" в София могат да се срещнат със Станислав Яневски, който изпълни ролята на Виктор Крум в "Хари Потър и огненият бокал". Едва ли има нужда да ви убеждавам, че това е страхотна възможност, но все пак ще изброя няколко причини да искате да се срещнете с него.

1. Не сте го срещали до сега
От 2005 г.  насам, Станислав Яневски е участвал в няколко събирания на фенове, така че доста хора са успели да го видят. Ако вие все още не сте, значи е време.

2. Той е актьор от "Хари Потър"
В България често идват известни актьори, но шансът да ги срещнете на улицата е доста малък. А тук говорим за актьор от филмите за Хари Потър.
Някои от вас може да кажат, че Станислав Яневски не е от най-важните актьори в поредицата, но истината е, че никой от нас няма да се срещне с Алън Рикман, така че все тая.

3. Той е Виктор Крум
Добре де, знам, че е само актьор, но образът, който хората си представят, когато четат книгата, е неговият. Виктор Крум, макар и второстепенен персонаж, е много харесван. Като знаем колко много фенове имат книгите на Роулинг по света и колко малко четящи хора има в България, можем да заключим, че Крум е много по-познат и харесван извън страната ни.

4. Знае подробности
Станислав Яневски, дори и само за един филм, е бил част от процеса на превръщането на литературното произведение в кино. Само той може да ни каже какво е видял там и какво си е говорил с останалите актьори.

5. За автограф
Организаторите не обещават автографи, но упоритите фенове винаги намират начин.

6. За снимка
Същото важи и за снимките с актьора.

7. Защото е интересен човек
Освен, че е част от "Хари Потър", Станислав Яневски си има обикновен, мъгълски живот и ще е интересно да разберем повече за него като човек.

Коментари

Хари Потър събития и турнири

Абонирайте се за новини, коментари и теории по email:

Популярни публикации от този блог

Хари Потър 8 все пак ще стане филм!!!

Хари Потър и прокълнатото дете - излишната история

Домовете на Хогуортс - представени ли са равностойно

Аврелий Дъмбълдор - кои са родителите му

Защо скоро няма да има филм по Прокълнатото дете

Професор Костов и двете Дж. К

Тайните на Дъмбълдор: Кой е Аврелий и защо е бил изпратен в Америка

В кого всъщност е влюбена Хърмаяни?

Понеделнишко препитване: Домовете в "Хогуортс"

Три неща, които Роулинг ни каза чрез смъртта на Хедуиг и Муди