Продължаваме с творческия турнир!

Тази седмица една от най-интересните ни традиции продължава - творческият турнир с произведения, свързани със света на Хари Потър.

Турнирът, който започна в началото на миналата година, беше временно прекратен в последните месеци на 2018, но сега сме готови да продължим с нови сили и със свежи идеи.

Напомняме ви, че според правилата победителят от предишния турнир измисля условието за следващия. След като условието бъде обявено, желаещите да участват ще имат три седмици, за да изпратят произведенията си.

Решихме да премахнем правилото, според което разказите трябва да бъдат прегледани от някого, преди да бъдат одобрени. Целта на тази допълнителна работа беше да предотвратим разкази, които не отговарят на условието или са пълни с грешки. В крайна сметка обаче преценихме, че не е редно да ограничаваме правото на участниците да се излагат.
Все пак Върховният мъгълофоб си запазва правото да отстранява разкази по свое усмотрение.

След края на времето за писане, разказите ще бъдат публикувани по един на ден, в реда, в който са получени. Когато всички вече са онлайн, ще бъде създадена анкета във Facebook групата на турнира. В нея ще могат да гласуват всички членове на групата и резултатът ще определи 1/4 от крайната оценка на разказите.

Останалите 3/4 от крайната оценка ще се определят от: останалите участници; жури от 3-4 човека, избрано от Върховния мъгълофоб; измислителят на условието.

Накрая, в зависимост от броя на участниците, ще бъде обявен победителят (който ще измисли и следващото условие) заедно с един или двама подгласници.

Новото условие (Турнир №7) ще бъде обявено в петък около 12. Това е часът, в който може да очаквате публикуването на разказите и информацията за турнира.
Ако имате въпроси, задайте ги в коментарите тук или във Facebook или на имейл club@daily-potter.com.

Коментари

Хари Потър събития и турнири

Абонирайте се за новини, коментари и теории по email:

Популярни публикации от този блог

Петимата най-лоши преподаватели на Хари Потър

Честит рожден ден, Джоан Роулинг! Честит рожден ден, Хари Потър!

Творчески турнир №5: Произведение 5

Краят на мъгълофобията и началото на новото Хари Потър фенство

Магьоснически игри и спортове

Имаше ли правосъдие за последователите на Волдемор

Понеделнишко препитване: Майките в "Хари Потър"

Как Снейп спаси Хари Потър, без да иска

Била ли е някога майка Макгонъгол и имала ли е съпруг

Защо Джеймс Потър тормозеше Сивиръс Снейп