Покровители в Pottermore

Джоан Роулинг вече пусна тест, с който всеки може да провери какво животно му е Покровителят. Това, заедно с "Какъв ви е богъртът", беше най-често задаваният въпрос в ХП форумите навремето.

Новият тест е различен от другите, но подобно на стария тест за разпределяне в Хогуортс (не съм правил новия и не знам дали е различен) времето за достигане на отговора е различно за всеки - някои разбират почти веднага, други трябва да отговорят на повече въпроси. Всъщност самият тест е различен от всичко. което сме виждали досега в сайта.

За мое разочарование няма нова информация за това какво говорят за човек различните Покровители. Сайтът обаче обещава нова информация скоро, така че тогава вече ще стане интересно.

Не е задължително Покровителят да е любимото животно на някого. Понякога дори е такова, което мрази (на Лупин е вълк, затова той умишлено не създава оформен Покровител). Много е странно, че совите са много рядък Покровител, а са толкова свързани с магьосниците. Още по-редки са магическите животни, но не е невъзможно - Покровителят на Дъмбълдор е феникс.

Ние с Радина заедно правим всички тестове в Pottermore, така че този ще трябва да почака малко, но в понеделник ще знам и ще споделя. Аз много държа на тестовете в Pottermore (круцио за всички, които са ги правили повече от веднъж) и съм твърдо решен винаги да приемам резултата безрезервно.

Роулинг също направи теста и се оказа, че Покровителят ѝ е чапла.

Вижте последните:

Абонирайте се за новини, коментари и теории по email:

Популярни публикации от този блог

Забравената кръстница на Хари Потър

Публикуват илюстровано издание на Куидичът през вековете

Дора Солакова, победител в Творческия турнир

Малко промени в правилата на Творческия турнир

Честит ден на Хари Потър!

Хари Потър 8 все пак ще стане филм!!!

Загадката Риддъл

Творчески турнир №7: Произведение 9

Джоан Роулинг трябваше да остави Хари Потър да умре