Добре дошли в Хогуортс!

Септември е и днес се навършват точно 25 години, откакто Хари Потър за пръв път мина през магическата бариера на перон 9 и 3/4. Влакът тръгва точно в 11 часа и макар тук да сме два часа напред, реших да го публикувам по нашето време, та ако в бъдеще някой реши да погледне тази публикация, да види, че е пусната на първи септември, точно в 11 часа.

Избрах тази важна дата, за да започна нещо, което искам отдавна - да водя блог, посветен на Хари Потър. Обичам книгите на Джоан Роулинг и мисля, че имам какво да кажа, пък и знам, че има един-двама души, които ме смятат за авторитет по темата, така че все ще се намери кой да чете публикациите ми.
Основната разлика между това и сайта, който някога правех за Препрочитателския клуб е, че тук ще изразявам личното си мнение по спорни теми (като "Прокълнатото дете", което се очертава да е голям повод за разделение между феновете) и новините, които ще публикувам и коментирам, няма да претендират за актуалност - ще пиша когато мога.
Все пак си поставям едно важно условие - да публикувам поне веднъж седмично. Имам навика да започвам и да зарязвам неща, затова си казах, че ако някога се случи да оставя блога без публикация за седем поредни дни, ще го прекратя. Откакто започнах Таратора преди 8 години съм стартирал и закрил около 10 други блогове на различна тематика.

Добре дошли!

Вижте последните:

Хари Потър събития и турнири

Абонирайте се за новини, коментари и теории по email:

Популярни публикации от този блог

Понеделнишко препитване: Шапките в "Хари Потър"

Хари Потър 8 все пак ще стане филм!!!

Домовете на Хогуортс - представени ли са равностойно

Каква е пръчката на Волдемор (81% не знаят) и други въпроси, които ви затрудниха

Волдемор: Историята на наследника - какво знаем за филма

Понеделнишко препитванe: Волдемор и смъртожадните

Петимата най-лоши преподаватели на Хари Потър

„Хари Потър“ – аудиокнига и на български!

Понеделнишко препитване: Домовете в "Хогуортс"

Проклятията в Хари Потър