Още едно доказателство, че ще видим Германия във "Фантастични животни 3"

Преди около две години Сюърт Крейг, който отговаря за декорите във филмите от поредицата "Фантастични животни", изглежда неволно издаде един детайл от сюжета на третия филм. Тогава той спомена, че можем да видим и германското Министерство на магията.


По-късно научихме, че част от действието на третия филм ще се развива в Бразилия, но за Германия не стана дума. Изглежда обаче има още една малка улика, която сочи, че ще пътуваме до Германия, този път в сайта IMDB.

Работата по "Фантастични животни 3" е все още на съвсем ранен етап, така че в сайта няма кой знае колко информация, но е любопитно, че освен имената на познатите ни главни герои (Нют, Гринделвалд, Дълбълдор, Кридънс/Аврелий, Джейкъб, Тина и Куини), както и името на американската преподавателка по магия професор Юлали Хикс, виждаме само още едно име.


Джерeми Азис е участвал като статист в няколко филма, а ролите му са отбелязани само като "клиент на банка" или "пътник в самолет". Във "Фантастични животни 3" е записан като "немски мъгъл 24".

Няма какво повече да кажем за ролята на Джерами Азис, но фактът, че има немски мъгъл във филма ни навежда на мисълта, че част от действието ще се развива в Германия.


Предполагаме, че персонажът Рудолф Шпилман е германец. Той работи за Международната конфедерация на магьосниците и е единственият оцелял след неуспешния опит да прехвърлят Гелърт Гринделвалд от САЩ в Европа.


Шпилман се отърва единствено с уплаха и ухапване по врата от животинчето Антонио. Би било интересно да научим, че това ухапване и пощадяването на Шпилман са били част от по-голям план на Гринделвалд.

Коментари

Хари Потър събития и турнири

Абонирайте се за новини, коментари и теории по email:

Популярни публикации от този блог

Хари Потър 8 все пак ще стане филм!!!

Хари Потър и прокълнатото дете - излишната история

Домовете на Хогуортс - представени ли са равностойно

Аврелий Дъмбълдор - кои са родителите му

Защо скоро няма да има филм по Прокълнатото дете

Професор Костов и двете Дж. К

Тайните на Дъмбълдор: Кой е Аврелий и защо е бил изпратен в Америка

В кого всъщност е влюбена Хърмаяни?

Понеделнишко препитване: Домовете в "Хогуортс"

Три неща, които Роулинг ни каза чрез смъртта на Хедуиг и Муди