Новият роман на Джоан Роулинг излиза в България още през декември

Добра новина за почитателите на Джоан Роулинг и най-вече на поредицата за Корморан Страйк, която тя пише под псевдонима Робърт Галбрейт - петият роман за еднокракия детектив ще излезе на български още през декември.



От издателство "Колибри" обещават книгата да е преведена за коледния "Панаир на книгата" - само 3 месеца след излизането ѝ на световния пазар. Преводът със сигурност не е лесна задача, тъй като романът на английски е дълъг впечатляващите над 900 страници.

Ако все още не сте се запознали с книгите на Робърт Галбрейт, сега имате идеална възможност. "Troubled Blood" оглави класациите на бестселърите и се превърна в най-успешната книга от поредицата за Корморан Страйк, а чрез тези книги Джоан Роулинг успя да спечели доста нови почитатели, много от които дори не са чели "Хари Потър".


От платформата за аудиокниги "Сторител" смятат да изпълнят обещанието, което дадоха, че до края на годината ще можем да чуем историята на Страйк и Робин и в такъв формат. "Зовът на кукувицата" ще е достъпна за слушане от 6 ноември.

Коментари

Хари Потър събития и турнири

Абонирайте се за новини, коментари и теории по email:

Популярни публикации от този блог

Петимата най-лоши преподаватели на Хари Потър

Честит рожден ден, Джоан Роулинг! Честит рожден ден, Хари Потър!

Магьоснически игри и спортове

Имаше ли правосъдие за последователите на Волдемор

Творчески турнир №5: Произведение 5

Какво знаем за Бил и Фльор

Краят на мъгълофобията и началото на новото Хари Потър фенство

Как Снейп спаси Хари Потър, без да иска

Защо Джеймс Потър тормозеше Сивиръс Снейп

В помощ на Хари Потър - най-важните причини да успее