Новият роман на Джоан Роулинг излиза в България още през декември

Добра новина за почитателите на Джоан Роулинг и най-вече на поредицата за Корморан Страйк, която тя пише под псевдонима Робърт Галбрейт - петият роман за еднокракия детектив ще излезе на български още през декември.От издателство "Колибри" обещават книгата да е преведена за коледния "Панаир на книгата" - само 3 месеца след излизането ѝ на световния пазар. Преводът със сигурност не е лесна задача, тъй като романът на английски е дълъг впечатляващите над 900 страници.

Ако все още не сте се запознали с книгите на Робърт Галбрейт, сега имате идеална възможност. "Troubled Blood" оглави класациите на бестселърите и се превърна в най-успешната книга от поредицата за Корморан Страйк, а чрез тези книги Джоан Роулинг успя да спечели доста нови почитатели, много от които дори не са чели "Хари Потър".


От платформата за аудиокниги "Сторител" смятат да изпълнят обещанието, което дадоха, че до края на годината ще можем да чуем историята на Страйк и Робин и в такъв формат. "Зовът на кукувицата" ще е достъпна за слушане от 6 ноември.

Коментари

Хари Потър събития и турнири

Абонирайте се за новини, коментари и теории по email:

Популярни публикации от този блог

Понеделнишко препитване: География на магическия свят

Официално: Мадс Микелсен е новият Гринделвалд

Понеделнишко препитване: Домовете в "Хогуортс"

Хари Потър 8 все пак ще стане филм!!!

Домовете на Хогуортс - представени ли са равностойно

Понеделнишко препитване: Храните в "Хари Потър"

Мистериите в Хари Потър: Магическите пръчки

Проклятията в Хари Потър

„Хари Потър“ – аудиокнига и на български!

Носът на Волдемор, или защо най-силният магьосник е толкова грозен