Как Хагрид стига до колибата на скалата? (Теория)


Сигурно сте чували въпроса за това как Дърсли са успели да се върнат на брега, след като Хагрид и Хари им вземат лодката, но чудили ли сте се как Хагрид стига до скалата?

Единият вариант е чрез летекод, който Дъмбълдор му е подготвил. Това обаче противоречи на твърдението на Хагрид, че е долетял, затова аз имам различна теория.

В края на трета глава, точно преди Хагрид да нахлуе в колибата, Хари чува странен звук навън и се запитва "Морето ли пляскаше толкова силно по скалата?"
На мен ми се струва, че това "пляскане" може да е звук от криле. И има логика, защото Хагрид притежава единственото стадо опитомени тестроли във Великобритания, а те, както знаем, са отлично средство за транспорт.

Как мислите, долетял ли е Хагрид с тестрол или е използвал летекод?

Коментари

Според мен е използвал летящия мотоциклет на Сириус Блек
Възможно е, но това поставя въпроса какво е направил с мотоциклета след това. Дали го е оставил на скалата?
Според мен по-скоро е използвал еднократно средство за транспорт (летекод) или нещо, което може да се прибере само.

А и Хари Сигурно щеше да чуе звука от мотора, а не "пляска"-нето, което споменах.
А може просто да го е скрил някъде и после да е отишъл да си го вземе.А пък имам още една теория за "пляскане"-то.Мисля,че мотоциклета може да се използва като лодка.
И двете ти теории са хубави и съвсем възможни.
thecountess каза…
Според мен може и да е използвал Бъкбийк, дали няма да им е било по-трудничко на тестролите да носят хагрид. Даже сега като го казах ми хрумна, че Фоукс го е донесъл!

Кой от Даровете на смъртта искате да имате?