Добре дошли в Хогуортс!

Септември е и днес се навършват точно 25 години, откакто Хари Потър за пръв път мина през магическата бариера на перон 9 и 3/4. Влакът тръгва точно в 11 часа и макар тук да сме два часа напред, реших да го публикувам по нашето време, та ако в бъдеще някой реши да погледне тази публикация, да види, че е пусната на първи септември, точно в 11 часа.

Избрах тази важна дата, за да започна нещо, което искам отдавна - да водя блог, посветен на Хари Потър. Обичам книгите на Джоан Роулинг и мисля, че имам какво да кажа, пък и знам, че има един-двама души, които ме смятат за авторитет по темата, така че все ще се намери кой да чете публикациите ми.
Основната разлика между това и сайта, който някога правех за Препрочитателския клуб е, че тук ще изразявам личното си мнение по спорни теми (като "Прокълнатото дете", което се очертава да е голям повод за разделение между феновете) и новините, които ще публикувам и коментирам, няма да претендират за актуалност - ще пиша когато мога.
Все пак си поставям едно важно условие - да публикувам поне веднъж седмично. Имам навика да започвам и да зарязвам неща, затова си казах, че ако някога се случи да оставя блога без публикация за седем поредни дни, ще го прекратя. Откакто започнах Таратора преди 8 години съм стартирал и закрил около 10 други блогове на различна тематика.

Добре дошли!

Хари Потър събития и турнири

Абонирайте се за новини, коментари и теории по email:

Популярни публикации от този блог

Петимата най-лоши преподаватели на Хари Потър

Честит рожден ден, Джоан Роулинг! Честит рожден ден, Хари Потър!

Краят на мъгълофобията и началото на новото Хари Потър фенство

Кога и на каква възраст умира Волдемор (70% от вас не знаят или не могат да сметнат)

Творчески турнир №5: Произведение 5

Как Риънох Стюърд опита да заличи рода на Слидерин

Какво знаем за белега на Хари Потър

Джеймс Нютън Хауърд вече работи по музиката за втория филм

Двете големи теории за Фантастични животни

Бънти, Тезей и кои други персонажи със сигурност ще се завърнат във "Фантастични животни 3"