Снимките на "Фантастични животни 3" започват през септември

Снимките на третия филм от поредицата "Фантастични животни" се очаква да започнат следващия месец, но не бързайте да се радвате, защото тази година нищо не е сигурно.


Вероятно си спомняте, че още преди началото на пандемията плановете бяха отложени, за да преработят сценария (надявам се да е било за добро) и снимките трябваше да започнат през март тази година. Броени дни преди първоначално обявената дата избухна COVID-19 пандемията и работата по всички филми беше замразена.

През юли обстановката малко се подобри и имахме надежда, че снимките ще започнат, тъй като няколко други продукции се захванаха за работа, но от Уорнър нямаше никакво известие.

Сега изглежда почти сигурно, че работата по все още неозаглавения филм ще започне през септември, но никой няма да се изненада, ако в последния момент бъде отложена отново.

Засега премиерата на "Фантастични животни 3" е планирана за 21 ноември 2021 г., но е невъзможно забавянето от 6 месеца на снимките да не забави и премиерата, така че изглежда малко вероятно да видим готовия филм преди 2022 г.

Коментари

Хари Потър събития и турнири

Абонирайте се за новини, коментари и теории по email:

Популярни публикации от този блог

Петимата най-лоши преподаватели на Хари Потър

Творчески турнир №5: Произведение 5

Честит рожден ден, Джоан Роулинг! Честит рожден ден, Хари Потър!

Бънти, Тезей и кои други персонажи със сигурност ще се завърнат във "Фантастични животни 3"

ЧРД на Крис Кълъмбъс

5 проблема, които рейвънклоуци разбират

Наджини - обича ли лорд Волдемор змията си

Роулинг и Шекспир - препратки в Хари Потър

Жените, които мразеха жените: Дж. К. Роулинг и насилието

Защо трябва да благодарим на Лавендър