Актьор от "Фантастични животни 3" влиза в затвора за 3 години

Кевин Гътри, един от потвърдените актьори за "Фантастични животни 3", влиза в затвора за три години. Той е намерен за виновен по обвинение в изнасилване, което се е случило през 2017 г. Все още не е ясно дали това ще се отрази на предстоящия филм.

Гътри изпълняваше ролята на американския магьосник Абернати в първите два филма от поредицата за Нют Скамандър. Абернати е служител на МАКУСА, който подпомага бягството на Гринделвалд в началото на втория филм.

Още миналата година някои медии определиха "Фантастични животни" като най-проблемната кинопоредица в момента и присъдата на Кевин Гътри затвърждава това.

Очакваше се "Фантастични животни 3" да излезе през ноември миналата година, но редица фактори възпрепятстваха продукцията. Първо се наложи сценарият да бъде пренаписан, заради по-слабия успех на "Фантастични животни: Престъпленията на Гринделвалд". След това пандемията прекрати дейността на цялата киноиндустрия. Когато работата по филма беше подновена, се наложи да бъде прекратена отново, след като стана ясно, че в екипа има болни от COVID. Последният удар по продукцията беше уволнението на Джони Деп.

Ако скандалът с Гътри не повлияе по някакъв начин, очакваме филмът да излезе през лятото на 2022 г. Но дори най-големите фенове вече започват да се отчайват.

Коментари

Хари Потър събития и турнири

Абонирайте се за новини, коментари и теории по email:

Популярни публикации от този блог

Петимата най-лоши преподаватели на Хари Потър

Творчески турнир №5: Произведение 5

Честит рожден ден, Джоан Роулинг! Честит рожден ден, Хари Потър!

Бънти, Тезей и кои други персонажи със сигурност ще се завърнат във "Фантастични животни 3"

ЧРД на Крис Кълъмбъс

5 проблема, които рейвънклоуци разбират

Наджини - обича ли лорд Волдемор змията си

Роулинг и Шекспир - препратки в Хари Потър

Жените, които мразеха жените: Дж. К. Роулинг и насилието

Защо трябва да благодарим на Лавендър