7 причини феновете на “Хари Потър” да не пропуснат Aniventure Comic Con за нищо на света

Остават само около два месецa и половина до най-вълнуващото събитие тази година за българските почитатели на „Хари Потър“. За пръв път актьори от филмите по любимата ни поредица ще дойдат у нас, за да се срещнат с родните фенове.

Актьорите Наталия Тена (Нимфадора Тонкс) и Девън Мъри (Шеймъс Финигън) ще бъдат тук на 14 и 15 септември по време на Aniventure Comic Con.

Едва ли ви е необходимо повече убеждаване, но все пак ето нашия списък със 7 причини да не пропуснем това събитие:

1. Случва се за първи път

Досега феновете в България имаха възможност да се срещнат единствено със Станислав Яневски (което не е никак малко, разбира се), но той често е в България и не е рядкост някой фен да го забележи на улицата. Девън и Наталия идват за пръв път в нашата държава и то специално за да се срещнат с феновете. Затова и казваме, че срещата с тях е възможност, която досега не сме имали.

2. Тонкс е любимка на много фенове на книгата

Нейният образ може и да не е много добре развит във филмите, но това не е по вина на актрисата Наталия Тена. Тя дава най-доброто от себе си и със сигурност познава образа на Тонкс по-добре дори от сценаристите. Ще е много интересно да поговорим с нея и да чуем мнението ѝ.

3. Шеймъс е един от най-забавните съученици на Хари

Обратно на образа на Тонкс, този на Шеймъс е много по-запомнящ се във филмите, отколкото в книгите. Нямам търпение да се срещнем с актьора, който до такава степен се е слял с образа, че до известна степен дори доразвива персонажа, създаден от Джоан Роулинг.

4. Ще получим автографи

Актьорите са един от най-важните елементи за всеки филм и когато получим автографи от тях, все едно взимаме малка част от филма, която може да съхраняваме цял живот. А кой от нас не иска да има парченце от филмите за Хари Потър?

5. Ще се снимаме с тях

И ако вземайки подписа на актьорите си прибираме малка част от филма, то заставайки до тях, все едно самите ние влизаме в него. Снимките с актьорите ще са като сцени от „Хари Потър“, в които участваме и ние.

6. Можем да им задаваме въпроси

Това са хора, които са били част от процеса на създаване на филмите по „Хари Потър“. Те могат да ни дадат уникална информация какво е чувството да бъдеш там, когато въображението на Джоан Роулинг се съживява и светът от книгите, които всички ние харесваме, става реален.

7. Не знаем кога ще се случи пак

Убеден съм, че организаторите на Aniventure Comic Con ще успеят да доведат и други актьори от „Хари Потър“ в България. Обаче дори и така, това вероятно ще е последният ни шанс да се срещнем точно с Наталия Тена и Девън Мъри. Така че, не пропускайте!

Коментари

Хари Потър събития и турнири

Абонирайте се за новини, коментари и теории по email:

Популярни публикации от този блог

Петимата най-лоши преподаватели на Хари Потър

Как един преподавател съживи света на Хари Потър в класната си стая

Честит рожден ден, Джоан Роулинг! Честит рожден ден, Хари Потър!

Магьоснически игри и спортове

Какво знаем за Бил и Фльор

Творчески турнир №5: Произведение 5

ЧРД на Шърли Хендерсън

„Хари Потър“ – аудиокнига и на български!

Валпургиева нощ

Най-забавните моменти с Фред и Джордж