Изтече ли наистина сюжетът на "Тайните на Дъмбълдор" (SPOILER!)

Преди две седмици в интернет се появи информация, че сюжетът на "Фантастични животни: Тайните на Дъмбълдор" е изтекъл. След това се появиха и доста предполагаеми сюжети, които обаче бяха съвсем различни един от друг. От днес вече имаме тийзър трейлър и можем да преценим дали някой от текстовете се е оказал действителния сюжет на филма.


Надявам се, че е станало достатъчно ясно, но да повторя още веднъж - ако не желаете да научавате, СПРЕТЕ ДА ЧЕТЕТЕ ВЕДНАГА!


SPOILER! SPOILER! SPOILER! SPOILER!

От кадрите, които видяхме в тийзъра, можем да заключим, че единият от текстовете действително е описание на сюжета, който ще видим в предстоящия филм. Тук няма да издавам кой точно, въпреки че предупредих за спойлери, но който, потърси лесно ще го намери.

Аз благодаря на Полина Димитрова, която ми помогна да стигна до реалния лийк. За съжаление вече е безсмислено да продължавам със статиите с теории за това какво ще видим във филма, тъй като вече знаем със сигурност.

Вероятно в следващите постове ще коментирам сюжета, но със сигурност ще обозначавам ясно къде има спойлери. Ако имах по-силна воля, бих предпочел да не знам до премиерата на филма. Но не издържах и прочетох.

SPOILER! SPOILER! SPOILER! SPOILER!

Коментари

Хари Потър събития и турнири

Абонирайте се за новини, коментари и теории по email:

Популярни публикации от този блог

Петимата най-лоши преподаватели на Хари Потър

Как един преподавател съживи света на Хари Потър в класната си стая

Честит рожден ден, Джоан Роулинг! Честит рожден ден, Хари Потър!

Магьоснически игри и спортове

Какво знаем за Бил и Фльор

Как Снейп спаси Хари Потър, без да иска

Имаше ли правосъдие за последователите на Волдемор

Творчески турнир №5: Произведение 5

Защо Джеймс Потър тормозеше Сивиръс Снейп

В помощ на Хари Потър - най-важните причини да успее