Професор Костов и двете Дж. К

Здравейте, читатели на Мъгълофобия. Някои от вас се чудят какво се случва с блога, а други вероятно вече знаят. Причината в последно време да не пиша много, а през последните седмици изобщо, е, че в живота ми има не една, а цели две дами с инициали Дж. К.

С Радина Рейвънклоу станахме родители на красиво малко момиченце, което кръстихме Джоана. Нямаше друго по-подходящо име, което да дадем на дъщеря си.

Това обаче ще доведе до някои промени в нашата малка магическа общност. Най-важната (поне за мен) е, че се връщам към блога такъв, какъвто целях да бъде в началото. Преди няколко години реших да правя този блог, за да споделям своите теории и впечатления за "Хари Потър" когато имам настроение да го правя. С течение на времето се оказа, че има хора, на които им е интересно да четат и започнах да се старая да пиша по-често и да споделям колкото се може по-актуална информация. Опитвах се също така да съм колкото се може по-обективен.

Вече нямам време за това и ще използвам блога да споделям само личното си мнение - субективно, пристрастно и, в някои случаи, обидно.

Хубавото е, че през последните години фенството претърпя невиждан разцвет. Вече има сайтове, магазини и групи, които са посветени на "Хари Потър". Ако някой иска да получи информация за "Хари Потър", ще може да го направи много лесно от друго място. Тук може да научите само какво мисля аз по един или друг въпрос.

Въпросът, който някои от вас си задават сега е: "Кой се интересува от твоето мнение?" И със сигурност ще се намерят един-двама души. Аз съм част от фенството в България вече повече от 20 години и имам какво да споделя. А един ден заедно с мен мислите си ще споделя и малката Дж. К. (Радина Рейвънклоу просто не иска, не че не съм я поканил)

Коментари

  1. Честита ви дъщеричка и на двамата! Пожелавам да расте здрава, любознателна и смела! Приветстваме я в магичния свят!

    ОтговорИзтриване
  2. Прекрасна Джоана, добре дошла! Желая ти да бъдеш здрава, весела, умна и храбра! Да съчетаваш всички прекрасни качества на четирите дома! А на мама и тате- щастие и търпение ;)

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Хари Потър събития и турнири

Абонирайте се за новини, коментари и теории по email:

Популярни публикации от този блог

Хари Потър 8 все пак ще стане филм!!!

Домовете на Хогуортс - представени ли са равностойно

Хари Потър и прокълнатото дете - излишната история

Аврелий Дъмбълдор - кои са родителите му

Указът за секретност - как се скриха магьосниците

Тайните на Дъмбълдор: Кой е Аврелий и защо е бил изпратен в Америка

Понеделнишко препитване: Домовете в "Хогуортс"

Три неща, които Роулинг ни каза чрез смъртта на Хедуиг и Муди

Коя е Лита Лестранж от Фантастични животни