Хари Потър турнир №4: Условие!

Победителката от третия турнир е готова с условието си, затова обявявам начало на четвъртия Хари Потър творчески турнир. Кръгът за писане ще продължи до 11 юли, а публикуването на разказите ще започне от 12 юли. Четете внимателно условията и ако не сте сигурни за нещо, не се колебайте да ми пишете чрез страницата "Хари Потър - новини, коментари, теории".

Условие

 • да се използва репликата на Луна от филма по "Хари Потър и орденът на феникса": The things we lose always have a way of coming back to us in the end, if not always in the way we expect. (Нещата, които губим, намират начин да се върнат при нас, дори и да не е по начина, по който очакваме.)
 • авторите сами избират дали да я ползват като заглавие или реплика, дали просто да я използват за вдъхновение за случващото се в разказа... каквото решат.

Помнете още

 • Срокът за писане е три (3) седмици
 • Файлът с разказа трябва да е създаден на Word
 • Участниците трябва да изпратят разказите си чрез страницата "Хари Потър - новини, коментари, теории", като задължително посочат:
 1.  какво име искат да бъде написано в разказа, когато го публикувам (може да е измислено име!), ако няма име ще напиша името на профила, от който са ми го изпратили; 
 2. изображение, което по някакъв начин илюстрира историята, за да бъде поставено като корица и да прави произведението по-лесно различимо
 • Разказите ще бъдат публикувани в реда, в който са получени
 • Разказите ще бъдат публикувани без редакция
 • Казвам разкази, но след като не е посочено в условията може да изпратите стихотворение, есе или какъвто и да е друг текст, в който присъстват изброените в условието елементи

Награда за победителя

По принцип единствената награда за победителя е правото да измисли условието за следващия турнир, но и този път ще има допълнителна символична награда.
Такова е желанието на Джиф, измислителката на условието, която хареса идеята на Виктория от предишния кръг. След края на турнира победителят от него ще ѝ изпрати адреса си (ако желае), за да си получи наградата.

Успех

Надявам се, че условието няма да ви затрудни много и ще можем да се радваме на интересни и сполучливи произведения. С нетърпение очаквам да видя какво ще се получи и пожелавам успех на всички участници!

Коментари

 1. Мисля , че това беше третият турнир :)

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Взех текста от публикацията с предишното условие и съм допуснал някои недоглеждания. Благодаря за забележката!

   Изтриване

Публикуване на коментар

Вижте последните:

Популярни публикации от този блог

7 неща, които (може би) не знаете за Хърмаяни Грейнджър

Джоан Роулинг за имената и планирането на историята в новата ѝ книга

Дарън Крис - как Хари Потър помогна на таланта

Защо Хърмаяни не е в Рейвънклоу

Чернокожата Хърмаяни - расисти ли са феновете на Хари Потър

Защо Хърмаяни и Хари Потър не се събраха накрая

Хърмаяни - героят в сянката на Хари Потър

Коя е Елизабет Спригс от филмите за Хари Потър

Награда вместо наказание

Творчески турнир №5: Победител