Хари Потър турнир №3: Условие

Победителката от втория турнир е готова с условието си, затова обявявам начало на третия Хари Потър творчески турнир. Кръгът за писане ще продължи до 30 май, а публикуването на разказите ще започне от 31 май. Четете внимателно условията и ако не сте сигурни за нещо, не се колебайте да ми пишете чрез страницата "Хари Потър - новини, коментари, теории".

Условие

 • Помислете хубаво кой герой извън поредицата ’’Хари Потър’’ ви е любим (не е нужно да бъде от книга, може и от филм/сериал). Единственото ми условие е този герой да бъде вмъкнат в историята ви, като той може да бъде както главен, така и второстепенен. Напълно свободни сте да интерпретирате условието. 
 • Няма ограничение в големината на творбите. Те могат да бъдат от всякакъв жанр. Всеки може да прати до две творби
 • За по-удобно четене е препоръчително преди разказът да споменете от къде сте взели героят си.

Помнете още

 • Срокът за писане е три (3) седмици
 • Файлът с разказа трябва да е създаден на Word (това е ново условие, но ще ми спести доста време и ако някой има затруднения, да ми пише през страницата)
 • Участниците трябва да изпратят разказите си чрез страницата "Хари Потър - новини, коментари, теории", като задължително посочат:
 1.  какво име искат да бъде написано в разказа, когато го публикувам (може да е измислено име!), ако няма име ще напиша името на профила, от който са ми го изпратили; 
 2. изображение, което по някакъв начин илюстрира историята, за да бъде поставено като корица и да прави произведението по-лесно различимо
 • Разказите ще бъдат публикувани в реда, в който са получени
 • Разказите ще бъдат публикувани без редакция
 • Казвам разкази, но след като не е посочено в условията може да изпратите стихотворение, есе или какъвто и да е друг текст, в който присъстват изброените в условието елементи

Награда за победителя

По принцип единствената награда за победителя е правото да измисли условието за следващия турнир, но този път, по изключение, ще има и допълнителна символична награда.
Такова е желанието на Виктория, измислителката на условието, и след края на турнира победителят от него ще ѝ изпрати адреса си (ако желае), за да си получи наградата.

Успех

Надявам се, че условията няма да ви затруднят много и ще можем да се радваме на интересни и сполучливи произведения. С нетърпение очаквам да видя какво ще се получи и пожелавам успех на всички участници!

Коментари

Анонимен каза…
Вече ме събрат ръцете...
Успех на всички които смятат да участват!
Анонимен каза…
Има ли значение коя версия на Microsoft Word използваме?