Хари Потър турнир №3: Условие

Победителката от втория турнир е готова с условието си, затова обявявам начало на третия Хари Потър творчески турнир. Кръгът за писане ще продължи до 30 май, а публикуването на разказите ще започне от 31 май. Четете внимателно условията и ако не сте сигурни за нещо, не се колебайте да ми пишете чрез страницата "Хари Потър - новини, коментари, теории".

Условие

 • Помислете хубаво кой герой извън поредицата ’’Хари Потър’’ ви е любим (не е нужно да бъде от книга, може и от филм/сериал). Единственото ми условие е този герой да бъде вмъкнат в историята ви, като той може да бъде както главен, така и второстепенен. Напълно свободни сте да интерпретирате условието. 
 • Няма ограничение в големината на творбите. Те могат да бъдат от всякакъв жанр. Всеки може да прати до две творби
 • За по-удобно четене е препоръчително преди разказът да споменете от къде сте взели героят си.

Помнете още

 • Срокът за писане е три (3) седмици
 • Файлът с разказа трябва да е създаден на Word (това е ново условие, но ще ми спести доста време и ако някой има затруднения, да ми пише през страницата)
 • Участниците трябва да изпратят разказите си чрез страницата "Хари Потър - новини, коментари, теории", като задължително посочат:
 1.  какво име искат да бъде написано в разказа, когато го публикувам (може да е измислено име!), ако няма име ще напиша името на профила, от който са ми го изпратили; 
 2. изображение, което по някакъв начин илюстрира историята, за да бъде поставено като корица и да прави произведението по-лесно различимо
 • Разказите ще бъдат публикувани в реда, в който са получени
 • Разказите ще бъдат публикувани без редакция
 • Казвам разкази, но след като не е посочено в условията може да изпратите стихотворение, есе или какъвто и да е друг текст, в който присъстват изброените в условието елементи

Награда за победителя

По принцип единствената награда за победителя е правото да измисли условието за следващия турнир, но този път, по изключение, ще има и допълнителна символична награда.
Такова е желанието на Виктория, измислителката на условието, и след края на турнира победителят от него ще ѝ изпрати адреса си (ако желае), за да си получи наградата.

Успех

Надявам се, че условията няма да ви затруднят много и ще можем да се радваме на интересни и сполучливи произведения. С нетърпение очаквам да видя какво ще се получи и пожелавам успех на всички участници!

Коментари

 1. Вече ме събрат ръцете...
  Успех на всички които смятат да участват!

  ОтговорИзтриване
 2. Има ли значение коя версия на Microsoft Word използваме?

  ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Вижте последните:

Популярни публикации от този блог

7 неща, които (може би) не знаете за Хърмаяни Грейнджър

Джоан Роулинг за имената и планирането на историята в новата ѝ книга

Дарън Крис - как Хари Потър помогна на таланта

Защо Хърмаяни не е в Рейвънклоу

Чернокожата Хърмаяни - расисти ли са феновете на Хари Потър

Защо Хърмаяни и Хари Потър не се събраха накрая

Хърмаяни - героят в сянката на Хари Потър

Коя е Елизабет Спригс от филмите за Хари Потър

Награда вместо наказание

Творчески турнир №5: Победител