Хари Потър творчески турнир №2: Победител

Завърши и последния кръг от втория ни творчески турнир - гласуването.
Предишния път основно два разказа се конкурираха за първото място, но сега беше много по-интересно, защото и в четирите етапа на оценяването на разказите (читатели, автори, измислител и жури) имаше различен фаворит. Накрая събрахме точките на разказите (от 1 до 10 за всеки етап) и определихме победителя, който събра 36 от максималните 40 точки.

Разказ победител: Произведение 2
Автор: Шербетово лимонче

Второ място: Произведение 6 от Илия Димитров
Трето място: Произведение 7 от Т.

Няма да обявявам как са класирани останалите разкази, за да не бъде някой засрамен, но ако авторите им се интересуват, могат да пишат във Facebook на "Хари Потър - новини, коментари, теории" и ще могат да научат колко точки е събрал разказът им.

Хари Потър творчески турнир №3

Очаквайте скоро да бъде обявено условието за следващия турнир. То ще бъде измислено от Шербетово лимонче и след обявяването му, авторите ще имат 3 седмици, за да напишат и да изпратят произведенията си.

Коментари

Анонимен каза…
Как може да сте толкова малоумни. Ние да не падаме от марс. Хващам бас, че единственото гласуване е било от някви тамм......кой знае кои и нищо друго не сте зачели като глас.
Анонимен каза…
Идиоти. Само лъжат
Анонимен каза…
Как така. Това бяха най- скучните разкази. Тоя конкурс НЕ ВЪРШИ И ПЕТ ПАРИ. ЯСНО ЛИ ВИ ЕЕЕ???!!!!!
Райна каза…
Леле какви грозни коментари. Браво на победителя, на всички други - браво за отделеното време и продължавайте да пишете.
А за грозните коментари - как може такава злоба и негативно отношение.
Чакам с нетърпение следващия турнир.
Анонимен каза…
Някой май не умее да губи, а? Браво на всичките участници и с нетерпение ще чакам (като читател) следващия конкурс. :) А хейтърите да си сменят изгорелите от яд панталони ;)
Не подозирах, че някои хора толкова много държат да измислят темата за следващия конкурс, което е единствената награда за победителя.
Анонимен каза…
Само забележете времето на публикуване на 3 първи коментара)))) Това е най-вероятно е един и същ човек! ХАХАХАХХАХАХХАХАА!!!!
Виктория каза…
Аз съм авторът на произведението, което е на първо място.
Потвърждавам - всичко е нагласено. Лично съм подкупила организаторите и участниците да не ме слагат на последно място в гласуването. С бая пари се разделих.
А сега сериозно - благодаря на тези, които са глаусвали за мен, въпреки всичките кусури, които открих в творбата си след публикуването ѝ.
За тези, които са разочаровани, ще има още много турнири.

Peace
Maggi каза…
Честито на победителите! ^^
Вилорп каза…
Честито на Вики! Ще чакаме задачата ѝ с интерес.

пп. Мишо дали не е време да почнеш да модеререш каментари? Или поне да махнеш опцията Анонимен.

Кой от Даровете на смъртта искате да имате?