Джоан Роулинг завърши новата си книга!

Чудесна новина за почитателите на създадения от Робърт Галбрейт частен детектив Корморан Страйк - четвъртата книга от поредицата вече е завършена.
И ако се чудите защо споделям тази новина в блог за Джоан Роулинг, вероятно не знаете, че зад името Галбрейт стои именно авторката на "Хари Потър".
Джоан Роулинг съобщи новината с тази снимка и думите "Завършен. "

Романът "Lethal White" се забави почти три години, защото писателката се захвана с новия си проект - филмите за войната срещу Гриндълуолд, на които е сценарист.
"Зовът на кукувицата", първа от поредицата, беше публикувана през 2013 година, като в продължение на няколко седмица никой не знаеше, че автор е Роулинг, докато британски медии не я разкриха. През следващите две години излязоха и останалите две книги - "Копринената буба" и "В служба на злото".

Почитателите на криминалната поредица с нетърпение очакваха продължението и по всичко изглежда, че можем да се надяваме да го видим в книжарниците до края на лятото, макар и още да няма официална дата.

Наскоро първите три романа бяха екранизирани от BBC под формата на сериал. Главните роли са поверени на Том Бърк и Холидей Грейнджър, които се оказаха страхотен екип.

Коментари

Вижте последните:

Абонирайте се за новини, коментари и теории по email:

Популярни публикации от този блог

Луна Лъвгуд - 12 неща за нея, които може да не знаете

Защо Хари Потър и Луна Лъвгуд не се събраха накрая

Пуснаха една от отпадналите сцени от Фантастични животни 2

Свети Валентин в книгите за Хари Потър

Творчески турнир №7: Произведение 3

Творчески турнир №7: Произведение 2

Хари Потър фенфикшъни - за и против

Творчески турнир №7: Произведение 4

Творчески турнир №7: Произведение 7

Творчески турнир №7: Произведение 5