Джоан Роулинг завърши новата си книга!

Чудесна новина за почитателите на създадения от Робърт Галбрейт частен детектив Корморан Страйк - четвъртата книга от поредицата вече е завършена.
И ако се чудите защо споделям тази новина в блог за Джоан Роулинг, вероятно не знаете, че зад името Галбрейт стои именно авторката на "Хари Потър".
Джоан Роулинг съобщи новината с тази снимка и думите "Завършен. "

Романът "Lethal White" се забави почти три години, защото писателката се захвана с новия си проект - филмите за войната срещу Гриндълуолд, на които е сценарист.
"Зовът на кукувицата", първа от поредицата, беше публикувана през 2013 година, като в продължение на няколко седмица никой не знаеше, че автор е Роулинг, докато британски медии не я разкриха. През следващите две години излязоха и останалите две книги - "Копринената буба" и "В служба на злото".

Почитателите на криминалната поредица с нетърпение очакваха продължението и по всичко изглежда, че можем да се надяваме да го видим в книжарниците до края на лятото, макар и още да няма официална дата.

Наскоро първите три романа бяха екранизирани от BBC под формата на сериал. Главните роли са поверени на Том Бърк и Холидей Грейнджър, които се оказаха страхотен екип.

Коментари

Вижте последните:

Популярни публикации от този блог

Невероятната история на Евана Линч

Герои от Хари Потър във Фантастични животни

Мистерията около съдбата на Лавендър Браун

Защо Волдемор не беше преследван като Гриндълуолд

Защо Снейп трябваше да убие Дъмбълдор

Имаше ли правосъдие за последователите на Волдемор

Коя е Евана Линч от филмите за Хари Потър

Имаше ли шанс Белатрикс Лестранж срещу Моли Уизли

Още за Нют във Фантастични животни 2 (СПОЙЛЕРИ!)

Защо Джини е най-подходящата жена за Хари Потър