Благодаря за подкрепата!

Преди един месец направих страницата си "Хари Потър - новини, коментари, теории", за да популяризирам нещата, които пиша в блога. Това е третата страница, свързана с Джоан Роулинг, която права - другите две са страницата на препрочитателския клуб и страницата за Корморан Страйк. Тази се оказа най-популярна, може би защото има "Хари Потър" в името си.
Започнах този блог, защото много обичам Хари Потър и Джоан Роулинг (въпреки прокълнатото дете) и исках да споделям новите неща, които намирам при препрочитанията на книгите и размишленията си за "Хари Потър" и магическия свят.
Няма да излъжа ако кажа, че го правя основно заради себе си - като знам, че някой може да се интересува от нещата, които пиша (или дори да ги очаква) всеки ден, имам по-голям стимул да следя за новини, да мисля по трудни въпроси или просто да препрочитам малки пасажи от книгата и да мисля какво мога да извадя от тях, което може да не е хрумвало на повечето от останалите фенове.
Ще излъжа обаче ако кажа, че го правя САМО заради себе си. Приятно ми е, когато хората ми пишат, че се радват на публикациите ми, че са научили нещо, че са съгласни с мен или дори когато ми пишат, за да ми кажат, че не са съгласни или съм допуснал някаква грешка.

Благодаря за подкрепата и за въпросите! Благодаря, че четете блога ми (което понякога не е лесно, защото имам самочувствието, че разбирам ХП повече от всички други и може да съм мааалко надменен)! Благодаря ви, ако сте споделили страницата с приятели фенове или ако само сте я харесали!

Благодаря ви най-вече за това, че ми помагате да опознавам вълшебния свят, измислен от великата Дж. К. Роулинг!

Коментари

Вижте последните:

Популярни публикации от този блог

Джоан Роулинг за имената и планирането на историята в новата ѝ книга

Дарън Крис - как Хари Потър помогна на таланта

Коя е Елизабет Спригс от филмите за Хари Потър

Творчески турнир №5: Победител

Творчески турнир №5: Произведение 7

Творчески турнир №5: Произведение 5

Творчески турнир №5: Произведение 4

Творчески турнир №5: Кръг за гласуване

Хари Потър 8 все пак ще стане филм!!!

Джоан Роулинг е измислила заглавие за следващата книга