Снимките на Фантастични животни в Англия приключиха

Актрисата Виктория Йейтс, която изпълнява една от новите роли във "Фантастични животни: Престъпленията на Гринделвалд", публикува в instagram малко информация за парти с екипа, на което празнуват края на снимките в Англия.

Действието на новия филм ще се развива предимно във Франция и научихме, отново благодарение на социалните мрежи, че част от актьорите (със сигурност знаем за Алисън Судол, която играе Куини) вече са в Париж.
Малка част от филма ще се случва във Великобритания, където Нют Скамандър ще се срещне с учителя по трансфигурация в "Хогуортс" Албус Дъмбълдор (в ролята ще видим Джъд Лоу, който също приключи със своите сцени).

На снимките на Йейтс я виждаме в компанията на Еди Редмейн (Нют Скамандър), Клаудия Ким (не знаем името на нейния персонаж, но очевидно ще има важна роля, защото беше на първата официална снимка заедно с Джони Деп, Джъд Лоу, Еди Редмейн и останалите главни герои в предстоящия филм) и на Попи Корби-Туч (ще я видим като Розие, вероятно роднина на смъртожадния от "Хари Потър" и представител на едно от 28-те най-чистокръвни семейства).

Коментари

Хари Потър събития и турнири

Абонирайте се за новини, коментари и теории по email:

Популярни публикации от този блог

Петимата най-лоши преподаватели на Хари Потър

Творчески турнир №5: Произведение 5

Честит рожден ден, Джоан Роулинг! Честит рожден ден, Хари Потър!

Бънти, Тезей и кои други персонажи със сигурност ще се завърнат във "Фантастични животни 3"

ЧРД на Крис Кълъмбъс

5 проблема, които рейвънклоуци разбират

Наджини - обича ли лорд Волдемор змията си

Роулинг и Шекспир - препратки в Хари Потър

Жените, които мразеха жените: Дж. К. Роулинг и насилието

Защо трябва да благодарим на Лавендър